Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Egérpad topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Simulacrum senior tag válasz  D.Orion

üzenetére D.Orion

üzenetéreÉrdekes dolog ez a víz. Tegnap arty-val volt olyan csatám, hogy menekültem a bázisról, mert jött a foglaló ellensereg. Vízen át törtem át épp, mikor meglőtt egy TD és lelőtte a láncom, felraktam gyorsan, de pont nem értem ki és kiírták, hogy meghaltam. Egyből jött a még két élő csapattársamtól, hogy reportoltak. Nem akartam már beírni, hogy ahelyett hogy ezzel foglalkoznak, ha foglaltak volna talán még nem is vesztünk, de fogalmuk se volt, hogy nem öngyilkosság volt, hanem a fenti szituáció. Szóval a játék kezdetén való öngyilkosságot én sem tudom hova tenni, de azért ne essünk már át a ló tulsó oldalára se. Azt se tudom mi történik és jelentem, mert azt hiszem direkt csinálta, vicc. 
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő