- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Indítom a csatát, nézem elég sok piros effes játékos nálunk, rajtam kívül még 1-2 sárga de legalább a toptankunk zöld. Gondoltam hátha ki tudunk hozni valamit mert az ellenségnél jobb játékosok voltak. Erre amint elkezdődik a csata a zöld effes top tankunk szépen lenoobozott minket és beírta, hogy nem játszik ilyen csapattárakkal majd belegázolt a vízbe és megdöglött. Persze elküldtem melegebb éghajlatra amennyire angolul tudok, a csatát pedig simán buktuk.
Olyan is volt, hogy T34-el top voltam egy KV5-ös csapattársam beírta, hogy ő ezt a pályát nem szereti(Province) és kilép. Győztünk nélküle is, Top Gunt hoztam össze, persze toppként jól helyezkedve könnyebb volt.
Nekem sem tetszik minden térkép és a sok piros csapattárs ha úgy hozza az MM vagy, hogy alap tankkal bedob nagyok közé, viszont küzdök amíg tudok.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő