Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Sziasztok!
Mik a legutolsó információk, meddig lesz támogatva a készülék?
-
Vigneau
félisten
Ma nálam megjött a T2SVS33.68-21-8-13.
-
Антей
tag
Sajnos majd' 2 év után sikerült rommá törnöm szeretett G72-esemet. Igaz, csak második telóként funkcionált, de arra (nekem) kiváló volt. Több ezer kilométeren át volt hű társam a mocim felső kiflijén, ill. a bicaj kormányán; bírta a több órás tűző napsütést bekapcsolt kijelzővel és szinte mindig futó navival, mocin az örökös töltést, az állandó bluetooth-, és wifi összekötettést; kapott esőt, havat, néha sarat is, nem ártott neki a sok rezgés a jó magyar utakon se.
Számomra ideális teló volt: jack, sd kártya, rádió - ezeket sajna a 'fő' telóm már nem tudja -, napsütésben is remekül látható kijelző, de mégse egy ½-1 millás készülék, amit hímes tojásként kéne óvni (bár az nem az én stílusom, tok, fólia sose volt egyetlen telefonomon se, és az aksinál se figyelem hogy mettől-meddig töltsem, szóval asszem helyén kezelem a dolgot: a teló használati tárgy, ő van értem, és nem fordítva, bár azért természetesen igyekszem vigyázni rájuk)
Bocs', ez kicsit hosszú búcsú volt a topiktól, pláne, hogy én általában read-only vagyok... -
vacs
veterán
Semmit, sőt!
eMMC típusú a belső tároló, ebből vesz le ilyenkor a rendszer!
Ez sokkal sokkal sokkal lassabb, mint a RAM, sőt, sokkal lassabb mintha UFS lenne a belső tároló, de az alsó kategóriában ez teljesen rendben van!
Én nem kapcsolnám be, a 8 gb ram mindenre elég kell, hogy legyen. -
kp78
addikt
Be lehet vhogy állítani a telefonon, h a hangerő gombok ne a média hangerejét változtassák, hanem a csengetés hangerejét?
Anyum telefonján kellene így állítanom, de nem találtam rá opciót.
Szegénynek elég körülményes jelenleg némára tenni, és újra hangot tenni rá.
-
-
vacs
veterán
válasz
kanyi51 #1019 üzenetére
Ez nem Windows, itt nincs automatikus indítás menüpont!
Lehet hogy azok az appok amik szerinted feleslegesen futnak a háttérben, valójában szükségesek a rendszer normális működéséhez!
Külső pc-s programmal megoldható appok fagyasztása, akár törlése is, de ezzel okosan kell bánni, mert lehet hogy Factory Reset lesz a vége, ha nem tud bootolni az android!
A Motorola rendszerében kevés a felesleges app, ez nem xiaomi vagy samsung!
Bővebben az Android szakmai topikban! -
kanyi51
senior tag
Sziasztok!
Valaki egész véletlenül tudja -e hogy hol található ebben az Android 13-ban (stock, nem rootolt) az Autómatikus inditás funkció?
Hol hogyan lehet be-ki kapcsolni, mert nekem nincsen még csak hasonlo se.Pedig vagy 12 app van ami Autómatikusan indul, és szeretném ki kapcsolni.
Ha tudod ne tartsd magadban. Köszönöm -
Vigneau
félisten
Ma nálam megjött a T2SVS33.68-21-8-12.
-
Vigneau
félisten
válasz
Merovingi201 #1011 üzenetére
Különben ha nem így járnának el, mi lenne a fogyasztói társadalommal? Minden cég ezt csinálja, bármilyen területről is legyen szó...
-
kanyi51
senior tag
válasz
Merovingi201 #1011 üzenetére
igen, DE nem a maradandó a fontos
-
Merovingi201
csendes tag
ÉN már rég szemeztem a G72-vel , mert nekem a forma tetszik , és nem erőműre hajtottam. ( 1.5 éve jól megy , teszi a dolgát )
Itt is akadnak hiányosságok , ahogy a cikk írója is írta .
Ha az árfekvésben lévő tudást / tartalmat nézem , nem rossz ( nekem ).
Nem mondom , hogy nem lehetne combosabb , de valahol üzletpolitika is , hogy ennyiféle variáns van , és lesz is a piacon.
De valahol nem értem a Motorolát se , simán tudnának maradandót alkotni ha akarnának. -
moho-jojo
tag
Sziasztok
Az arc alapú képernyő feloldás el tűnt nálam. Egyik frissítés óta...
Másnál volt ilyen? Melyik app-al lehet visszahozni? -
Akelaus
senior tag
Másnál is eltűnt a térkép a Motorola időjárás widgetből, vagy csak velem szórakozik?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Lehet tudni hivatalosan mekkora micro SD kártyát kezel a készülék? -
dethroner
veterán
válasz
kárátékutyá #995 üzenetére
Fogyvédelem szerintem nem fog semmit tenni, javasolni fogják a békéltető testületet. Nekem is volt már más esetben gari kérdés gondom, azt mondta a fogyvédelem, ők csak akkor avatkoznak be, ha a termék veszélyt jelent, vagy tömeges lehúzás/átverés történik. Ha "csak" egy vásárló harcol a forgalmazóval, akkor békéltetők, vagy utána bíróság. De sok szerencsét, hátha sikerrel jársz
-
Vigneau
félisten
Esetleg az info@motorola.hu?
-
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #998 üzenetére
Esetlen írj a Motorola hivatalos magyarországi Facebook oldalán keresztül.
Hoppá, jobban megnézve nem lehet nekik üzenetet írni és semmilyen elérhetőség nincs megadva!
Dobtam egy privátot.
-
vacs
veterán
válasz
kárátékutyá #995 üzenetére
Jelen esetben semmit!
Legközelebb ne szürke importos sufni gsm-ben vásárolj, ha fontos a garancia! -
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Hátha valaki járt hasonlóan. 12.
napja próbálom a G72 garanciát intézni a XDiscount cégnél, náluk vettem. Egyszerűen falakba ütközöm, telefonon mindig jön a rizsa hogy már szóltak a garanciát és javitast végző cégnek, de senki sem keresett azoktól. Ma már betelt a pohár, a fogyasztó védelmnél fogom fojtatni, mert úgy érzem nagyjából xarnak a fejemre.Esetleg van ötlete valakinek mit tudok még ezen kívül tenni hogy a garanciát érvényesíteni tudjam?
Köszönöm előre is.
-
csongi
veterán
válasz
kárátékutyá #993 üzenetére
Hivatalosan nem modosithato. A visszairashoz root kell.
Szoval marad a gari. -
csongi
veterán
válasz
kárátékutyá #989 üzenetére
ellenorizd a emi szamot. lehet serult a telepitesnel. Driverek szempontjabol az mtk erzekeny.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
kárátékutyá #989 üzenetére
Hűha... Ezt nem tudom miért csinálja.
-
-
JamesFinn
senior tag
válasz
kárátékutyá #987 üzenetére
[link]
05:06-nél kezdődik -
JamesFinn
senior tag
válasz
kárátékutyá #984 üzenetére
Találtam a yt-on egy videot, ott ezt a kábeldugdosós-hangerőgombos procedúrat 4x5x ismétli, mire sikerrel jár. Lehet érdemes lenne próbalkoznod, hatha bejön. Ha nem, irány a garancia.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
kárátékutyá #983 üzenetére
Esetleg kábel csere? A g60-am nem csatlakozott csak saját kábeljével... Illetve sim kártyát, sd kártyát próbáld kivenni.
Szerk. Közen látom, probaltad már... -
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #983 üzenetére
Hiába vagyok bármelyik USB slotban többféle (közte gyári) kábellel, mindig ezt írja ki egy idő után.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
kárátékutyá #980 üzenetére
Nem hinném, hogy garanciát zavarná. Ez a motorola-lenovo saját programja.
[link] ezt telepítsd a gépedre, és ha települt, (azt hiszem regisztráció kell, én azzal használom) elinditod, és követed a lepeseket, miután csatlakoztattad a telefont. Nem tudom, így hogy nem indul ,fel fogja e ismerni vagy sem. Mindenesetre ha felismeri a rescue menüpontra kell kattintanod, majd ott le tudja a program tölteni az utolsó sw kiadást. Miutan letöltötte a pc-re, telepiti a telefonra. Megkerdezi, hogy a felhasználói adatokat törölje, vagy meghagyja, kiválasztod, és elvileg telepit. Nekem kb. 5-8 pecalatt rakta újra a telefont. Remélem sikerrel jársz. -
csongi
veterán
válasz
kárátékutyá #980 üzenetére
Elmeletileg nem. Amig nincs rotolva es bootloader nincs nyitva.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
kárátékutyá #978 üzenetére
Esetleg az asztali klienset próbáltad? Ott a legutosó sw-t elvileg le tudja tölteni, és telepíteni a telefonra. Egy próbát talán megérne...
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Fiam telefonja beadta az unalmast, szerencsére garis. Nem kapcsol be, csak a kék Motorola logót mutatja. Bootloader alól csináltam gyári visszállítást, de semmi, ellenben kiírja a folyamat alkalmával hogy: No such file or directory... Itt lehet a bibi.
-
csongi
veterán
válasz
dethroner #966 üzenetére
Minden ertesitest ki lehet tenni a kijelzore. Sajnos meriti a telefont rendesen.
Ettol eltekintve egesz jo. Alkalmazasonkent ikonokkal jelezve, es a tartalomba is bele lehet olvasni.
Barmilyen alkalmazas ami a kijlezot hasznalja, ugyan ezt teszi.
Az egesz kijelzo zabalja az aramot, nem csak a zold potty. -
vacs
veterán
-
dethroner
veterán
Nagyon hiányzik az értesítési led, nagyon megszoktam az előző telefonomon. Tudtok olyan alkalmazást, ami értesítési ledként működik, pl egy apró színes pöttyöt jelenítene meg a képernyőn? Nem szeretnék mindig látható órát, dátumot egyéb biztbaszt, ilyen appot már láttam, nekem tényleg csak egy színes kis pötty kéne ha eseményt mulasztottam el.
-
Vigneau
félisten
Ma nálam megjött a T2SVS33.68-21-8-9.
-
fradi81
veterán
válasz
dethroner #961 üzenetére
Azért nem érnek ki a telefonok szélére mert íveltek a kijelzők, tehát ott már nem tudnak rátapadni. Vannak fekete keretesek, ezek teljesen fedik, a szélénél meg ragasztós így ráragad az üvegre, legalábbis régebbi telóimnál így működött.
-
dethroner
veterán
Láttam még az elején vettél kijelzőfóliát, de azt is láttam a képen hogy nem ér ki a szélére. Nincs olyan fólia, ami a teljes kijelzőt védi? Eddig csak olyan fóliát raktam fel a családban akármilyen telefonra, ami saroktól sarokig tökéletesen befedte, nem hagyom ki a kijelző fekete szélét védtelenül. Bizonytalan vagyok, hogy létezik-e ilyen ehhez a telefonhoz.
-
Angi9207
csendes tag
-
dethroner
veterán
Szombati rendeléssel tegnap vettem át a fehéret 59-ért, ma nézem a szürkét leolcsózták 49-re
[link] -
Angi9207
csendes tag
Köszi Mindenkinek! Kipróbálom úgy, hogy a bluetooth-t kikapcsolom, ha megy a mobilnet és a wifi. De ez így meg sz@r, mert az okoskarkötő és a fülhallgató akkor használhatatlan.
Max ha otthon wifizek, akkor lehet jó ez az opció.
Megnézem, leírom a tapasztalatot. De ha tényleg a bluetooth zavar be, akkor nemtom. Csere...
Vagy akkor ez más telefonnál is előfordulhat? Bocs, ha hülye a kérdés, de nem vagyok egy tech-guru. -
Akelaus
senior tag
válasz
Angi9207 #948 üzenetére
Szombaton vettem észre. Digis net, már a routert fullra visszaállítottam, majd mindent újra beállítottam, wifi-t stb.. és amit észrevettem, hogy a 2,4 GHz-s wifinél hatványozottan előjön a probléma. Utolsó ötletem az, hogy visszarakom a Digi-s routert, mert hídban van egy Tp link-el.
Van más készülékem is, azzal nem volt gond.
Ma melóhelyen is megnézem majd, bár lehet itt csak 5GHz-s net van. -
-
Angi9207
csendes tag
Sziasztok!
Más nem tapasztalt olyat G72-nél, hogy a mobilinternet (wifi és 4g egyaránt) iszonyat lassú? Alig akar képeket, videókat, weboldalakat betölteni és kezd az idegeimre menni. Egy pár hete kezdett bénázni.
Tarr-os netünk van, a páromnak semmi gondja vele, csak nekem vacakol.
Valami beállítási probléma lehet? Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni, mert ott tartok, hogy inkább lecserélem, pedig nagyon szeretem ezt a telót... -
-
dethroner
veterán
Érdekes hogy sok korábbi M.A. tesztet végigolvastam, és szerintem szinte mindben szerepelt a beszédhívásokra vonatkozó értékelés, ki hogy hallotta a másikat, ebben tényleg nem esik erről szó. Ennyire lényegtelen szempont a telefon esetében hogy telefonálásra mennyire jól használható? Vagy már mindenki csak csetelős appokat használ? Bezzeg a fényképezőről oldalakat lehet írni, mert hát az a legfontosabb része az ilyen szaroknak
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen masinát, elvileg hétfőn kapom meg. Érdemes venni hozzá valami kiegészítőt, pl tokot, kijelző és kamera fóliákat, vagy bármi egyebet? És mit érdemes még tudni azon kívül, amit a Mobilarénás cikkben szerepel? -
ben11
őstag
Sziasztok!
A vodánál megy a volte ezen a készüléken? Egyelőre csak yetteles visszajelzéseket olvastam.Köszi!
-
Gyula1111
csendes tag
Nagyon köszönöm válaszod! 🙂
Persze, senki nem tudja megmondani, hogy éppen nekem mit eredményez majd a frissítés, ez az én szerencsémen is múlik, meg valóban rengeteg egyéb más dolgon. A felelősség nyilván az enyém, de ez természetes, minden döntésemmel fel kell vállalnom, ez az élet rendje.
Én a tapasztalataitokra voltam kíváncsi, és több embertől is megkaptam a választ, azaz Nektek nem okozott bajt a frissítés. Örülök hogy így van, én is meglépem már bátrabban, és bizakodok.. Ha pedig mégsem sikerül, nem okolok senkit sem közületek. De miért ne sikerülne?
Szép estét kívánok! 🙂 -
csongi
veterán
válasz
Gyula1111 #932 üzenetére
Ezt mi honnan tudjuk, hogy kockáztatsz e vagy sem?
Kb egymilió dologtól függ.
Ha az a kérdés, hogy aki 13-at használ, annak rosszabb lett e a telefon?
Akkor az a válaszom, hogy nálam javára vált a frissítés.
De ettől nem biztos, hogy neked is jobb lesz.
Nem kötekedekCsupán a te döntésed, hogy frissítesz vagy sem. Senki sem tudja nálad milyen hiba lehet frissítés közben vagy utána.
Ennek a teljes sikerét a gyártó sem garantálja. -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok.
Az egy hónapos Motorola G72 8/256 GB telefonom megállás nélkül felajánlja az android 13-ra frissítés lehetőségét. Eddig nem indítottam el, egyrészt engem picit sem érdekelnek a számomra felesleges újdonságok, másrészt tartok tőle hogy ront a telefonon, mint ahogyan azt már elég sokan megírták..
Kérdés, hogy alaptalan-e az aggodalmam, és mégis ajánlott a frissítés, főleg biztonsági szempontok miatt?
Vagy pedig tényleg jobb, ha megmaradok az eredeti android 12-nél? -
Vigneau
félisten
Ma nálam megjött a T2SVS33.68-21-8-6.
-
kmgabor
csendes tag
Sziasztok!
Anyumnak előző telefonján (P9 Lite 2017) a játékoknak le lehetett tiltani az internethez való hozzáférést (mobilnet és wifi egyaránt), hogy ne legyenek reklámok. G72-n nem találtam sehol, csak mobilnet letiltást. Van rá valamilyen lehetőség azon kívül, hogy net kikapcsolás/repülőgép üzemmód, hogy elérhető legyen játék közben is Messenger-en? -
JamesFinn
senior tag
válasz
OneForAll2 #922 üzenetére
Örülök hogy működik.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
OneForAll2 #920 üzenetére
Töröld az órát a telefonból, amennyiben párositottad, és próbáld úgy. Az órán indítsd el a párosítást, és úgy csatlakoztasd a telefonnal, ne pedig a connectel. Adj meg minden hozzáferést az appnak, és az órának is, illetve legyen aktív a helymeghatározás. Fura, én is garminnal használtam, rögtön felismerte...
-
OneForAll2
lelkes újonc
válasz
JamesFinn #919 üzenetére
Igen, a Garmin Connect applikáció keresztül. Az órán kiválasztottam a telefonos párosítást, majd a telefonon az applikációba belépve látszott, hogy keresi a Garmin eszközt, de aztán egy egy idő után felajánl egy listát kiválasztani azt, de ott hiába választom ki az enyémet, nem ismeri fel. Volt már telefon újraindítás, Bluetooth ki-be, Garmin Connect újratelepítés.
S23 esetében viszont, a Garmin Connect indítása után rögtön megtalálja az okosórát. -
JamesFinn
senior tag
válasz
OneForAll2 #918 üzenetére
A garmin connect appon keresztül párositod?
-
OneForAll2
lelkes újonc
Sziasztok! Moto G72 telefonom van. Vetten egy Garmin Venu SQ 2 Music okosórát, amivel nem sikerül pároztatni Bluetooth kapcsolaton keresztül. Egy Samsung Galaxy S23 telefonnal tudom, de az nem az enyém. Mi lehet a probléma?
-
Jinxb1rd
addikt
Valahogy le lehet tiltani vagy törölni, hogy a telefonom automatikusan hülye játékokat telepítsen fel magától? Egyszer rányomtam valami motorola gamingra, azóta békén nem hagyj
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Elvileg van benne iránytű de sehol sem találtam.
Valaki tudja esetleg? -
kanyi51
senior tag
Ide küldtek ezzel a kérdéssel !
Hogyan lehetne elérni hogy a telefon felsö sávban ne a 4G-t hanem LTE-t irjon ki? Ez egy Motorola G72-es készülék. Emlékszem hogy volt valamilyen telom amin lehetett váltani a kiirást.
Kösz a segitséget. -
vacs
veterán
válasz
cybershoot #901 üzenetére
Anyukám használja a G72-t, de hibátlan!
-
Oldfoksz
junior tag
Pont az ilyen dolgok miatt használom telefonnak a G7²
helyett a G1³at ,amiről most is irok.
Jó fényerő de hektikusan működő szabályozás,a hangerő
minden zavaró "körülményt" kiiktatva (ilyen olyan alkalmazkodás,kamudolbi) is össze-vissza fel-le.
Jó teló lenne de az ilyen "apróságok" elveszik az ember
kedvét a telótól.
A G1³ elég csirke de legalább megbizható. -
csongi
veterán
válasz
cybershoot #903 üzenetére
telepitsd ujra, hatha..
-
csongi
veterán
válasz
cybershoot #897 üzenetére
Mit jelent a hosszabb?
Szolgalato fuggo, de egy bizonyos ido utan a szolgaltato bontja a vonalat.
Vodanal max 2 orat tudtam beszelni, barmilyen telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Xiaomi? Realme? Samsung? Esetleg Poco? Nokia? Nos, a Moto G72 papíron a legtöbbet ígéri azon az áron, amennyiért kínálják, de mit tud a gyakorlatban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest