Aktív témák

• stork13

aktív tag

válasz diegho #23688 üzenetére

Na akkor egy flame generálás, mert emellett nem tudok elmenni:

Ha veszed a fáradságot és megnézed a srác statját, láthatnád, hogy nem tartozik az átlagon aluli játékosok kategóriájába, 1401 eff az új szerint. Bár sok a foglalása ami megdobja, de oda is kell érni, hogy ezt megtehesse és az átlagsebzés sem átlagon aluli.
    Az éjszakai játékos állomány nem hiszem, hogy rosszabb lenne a nap bármelyik szakában lévőnél. A sok fiatal nagy része már nincs(kivéve péntek, szombat), mert másnap iskola. Hülyéket meg mindig rak be a gép. :D Mivel éjszaka nem játszol így lövésem sincs hogyan tudod megítélni milyen emberek játszanak, 1 meccsből pedig nem lehet/nem szabad általánosítani. Pláne mivel az egész tök random, kit-kivel tesz össze a gép.
    Pár napja olvastam, hogy valaki összetalálkozott veled és mivel többen voltak, ledaráltak. Hja, néha az istenek is elbuknak...
    Tettél több kijelentést amiből eggyel tudok csak egyetérteni:"óriási mákkal mit tudnak művelni".
    Ehhez a körhöz hatalmas szerencse kellett egy átlagos játékos részére és ennyi. Ugyanez kellett volna egy great player vagy unicum részére is, semmi több, itt a bizonyíték.
    Kicsit lenéző volt a reagálásod a srác körére, de sebaj.
    Jó kör volt, hatalmas adag szerencsével, gratula neki és nekem nem savanyú a szőlő...

Figyelem, szolgálati közlemény: nem, nem vagyok fizetett troll és nem ismerem sem a srácot sem a klánját. Egyszerűen zavart ez a kijelentés és az erre érkezett reakciók.
    Ja, hogy ilyen nem volt?! Akkor ezek hiánya...

Aktív témák