-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Vannak kedvenc tankok, amiket nem adnék el soha (míg a WG el nem kúrja mint a PZ IV-et...). Elég sok ilyen van.
Vannak azok a tankok, amiket csak addig tartok, meg, míg meg nem szerzem vele legalább az ász plecsnit. A vicc az hogy sok tankkal előbb szedek össze komoly plecsniket, mint ászt.
Eddig 2 olyan tankot adtam el, amit soha sem akartam eladni: M82 és PZ IV. Mindkettő nagyon erős volt jó kezekben. Hála a készítőknek, ezeket úgy agyoncsapták, hogy jó kezekben, már harmad annyit sem tudnak, mint amit fénykorukban. Az M82 pontosan harmad annyit sebez mint korábban. Vicc az egész...Örömmel adtam el őket, hogy meg tudjam venni az angol 1-es és könnyű kettes tankot. Azok (még) állati jók, míg a következő verzióval meg nem ölik őket...
Félelmetes, hogy a Pom-pom löveggel miket lehet művelni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PC Game Pass
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- YouTube
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest