- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Stauffenberg #22900 üzenetére
Fullos már a Hellcated? Egyébként pont ott lehet kihasználni hogy hamar odaérhetsz vele kulcspozíciókba. Illetve ha gebasz van akkor el tudsz menekülni. Ha meg lyuk akkor az ellen hátába is mehetsz. Amúgy én se közelharcra használom hanem ezerrel megyek vele kezdés után egy kedvező pozícióba és onnan sniperkedve támogatom a többieket. Eleinte nagyon nem feküdt nekem ez a gép, kínkeserves %-om volt most viszont már kimaxolva meg normális legénységgel egy álom.
Múltkor emséltem hogy bekerültem vele szakaszban véletlenül egy T10-es csatába és 3. vagy 4. legtöbb xp-t kaptam.
Viszont ha később se kedveled meg akkor szerintem a T25/2-őt ki se fejleszd. Az kb mintha egy Hellcat lenne fele sebességgel.
Mondjuk már kezdem bírni de eleinte azt kifejezetten utáltam.
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest