Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Ranger^41
üzenetére
00:33-ig visszaszámolt a csata után és az után írta ki, hogy bla bla rácsesztél. Vajon megkapom érte az xp-t és a credit-et?

mynames: Tervezett karbantartás miatt... Ez a legnagyobb, még szerencse, hogy reggel mikor jártam a WoT oldalon, akkor sehol se láttam ezt a tervezett karbantartást kiírva.
Szerintem egyébként most jutott eszükbe, hogy: Ooo baszki a Churchill-nek meg nem adtunk motort és ágyut! Gyorsan dobjuk be hátha még nem járnak ott!
Én egyébként nem értem, hogy miért kellett belerakni 3db különböző Churchill tankot. Ha ennyire nem volt fantázia a dologban, akkor dobálták volna bele a Valentine szériát, azzal még mindig többre mentek volna a user-ek. Pl.: Valentine MK XI
Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én egyébként nem értem, hogy miért kellett belerakni 3db különböző Churchill tankot. Ha ennyire nem volt fantázia a dologban, akkor dobálták volna bele a Valentine szériát, azzal még mindig többre mentek volna a user-ek. Pl.: Valentine MK XI