Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Atlantis #21234 üzenetére

Én szopóágamat a forgószékem háttámlája bánja. :DDD
    A SU-100-at imádtam, viszont így utólag belegondolva nem tudom miért, mert eléggé pontatlan az ágyúja. Régebben raktam ki pontosság teszteket és bebizonyosodott, hogy a SU-100 0,43-mas pontosságával kisebb célkarikával rendelkezik, mint a Somua S-40 0,41-el. Lehet, hogy hülyén hangzik, de tényleg, ha szeretnéd megint felrakom a képeket. :K Más tanknál nem nagyon tapasztaltam ilyet, talán csak a V39 105-ösénél van még ilyen. A Type lövegével ekivalens a pontossága (0,39 mindkettő) a Type-ot mégis sokkal pontosabbnak érzem. A JagdPzIV-et én valszeg a 75-össel fogom használni, így ránézésre az a löveg nagyon jó, lehet a S-35-ét is felülmúlja. :B Ahogy próbáltam az Aladárt a teszt szerón, abból is az jött le, hogy tilos rárakni a 105-öst, mivel a 88-ashoz képest sokat lő mellé. Így legalább jó lesz a töltési idő is, ha már úgy is med stílusú az a tank.

(#21248) AlexWolf: Mit szégyellsz rajta? :D Nekem is Churchill-el van a legtöbb (10) és inkább büszke vagyok rá. ;)

(#21249) Napfénysüti: A 85 milis-nek 8 milivel több az átütése (120), viszont az 57-esnek hiába csak 112, az a löveg eszméletlen pontos. Mint egy tuning Churchill. :) Csak kicsivel lő lassabban, viszont az átlag sebzése 10-el jobb.

(#21250) diegho: Kösz a leírást, így lehet meggondolom megveszem-e kifejlesztés után. Amúgy meg én is csak megerősíteni tudom, hogy nagyon szép teljesítmény, amit azzal a géppel műveltél a statisztikát nézve, főleg egy olyan tankkal, amit még utálsz is.

Aktív témák