Aktív témák

• Daywalker

addikt

válasz Attici #188 üzenetére

Innen vannak a modok:
    [link]

30%-os a hit ratio, de arty esetében ez szart sem mond. Mivel alapból HE-vel lősz (legalábbis Hummel esetében), nem kell betalálni ahhoz, hogy sebezz (akár nagyobbat is, mintha betalálnál). A Hit Ratio meg csak azt számolja, ami tényleg betalál. Szóval eléggé csalóka.

.mf:
    Igen van ilyen is, de vedd figyelembe, hogy erősen mapfüggő a dolog. Illetve nyilván úgy kell helyezkedni, hogy védve legyél, hiszen arty esetén nem igazán számíthatsz másra, mint a csapatra. Szóval, ha egyik oldal nincs védve, de ott a legjobb arty hely, akkor nem fognak odaállni. Egy néha betaláló arty még mindig jobb, mint a halott arty. Tegnap ebbe nem egyszer futottam bele...mert odaálltam, persze szartak védeni azt az oldalt (de még így is volt egy killem meg pár sebzés kb. 2 perc alatt, mert addigra odaért az ellen). Plusz, ha a csapattagot nem tartják "megvilágítva" a célt, akkor hiába minden. És akkor még a szopófaktorról nem is beszéltünk, ami nem játékosfüggő...

Csomószor van, hogy 4-5 tankot is durván megsebzek, csak a 20 mp-es reload alatt simán leszedik onnan már a tankok, td-k. Szóval nem lehet kill alapján megítélni az arty munkáját. Az arty jó support, de a munka java részét a tankoknak kell elvégezniük (ezért is van több tank, mint arty).

De mondom, jó körben 3-4-et leszedek, de van, amikor nullát. Hummellel 120 kört játszottam és 148-at szedtem le. Ez több, mint átlag 1...ehhez képest wespével 81 kör alatt 65 kill. Mindkettővel 6-ot tudtam leszedni max egy körben.

Aktív témák