-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Elképesztő helyeken tudják tárolni a lőszert a tankerek a KV-4-ben...
Ugyanide kapott lövéstől volt már, hogy az egyik töltő(!!) döglött meg, de ez a lőszerrekesz sérülés valami gyönyörű. Biztosan a parancsnok elkért egy skulót, hogy valami durvát rávéshessen mielőtt a lövegbe töltik..
És úgy veszem észre, hogy a legutóbbi pár nap átlagához képest most kimagaslóan megnőtt az agyatlan barmok száma..
Korábbi gyöngyszem: Ensk, encounter. Az a megtiszteltetés ért, hogy egyedül képviselhettem a csapatot tankkal a városban (még két artista jött ki hátra). Hiába írtam, mind1.. Gondoltam kihúzódok szélre, hogy ne tudjanak könnyen bekeríteni. Ekkorra végre valami heavy (IS.3) megindult a városba, de rögtön ki a térkép sarkába, az ablak mögé kempelni... Feltűnik mögöttem egy piros Lorr. 40t, aki középen átjött, és ment az artikra, megyek vissza érte. IS-3-nak pingelek, hogy baj lesz hátul, mozogjon. Meg is indul, de előre... Szembetalálkoztunkkor barátilag ellőttem a láncát, de ez sem hatotta meg. Kis célzás után leadott rám egy lövést ami lepattant
Így segítség nélkül visszamentem kinyírni a Lórit. Idiótánk közben nem bírt el egy szerencsétlen Ferdivel a foglalókörben (BL-9 a hármason), de az egyik artink megmentette (neki maradt vagy 700 élete). Majd előrement a a megmaradt artistákért, amikor is egy SU-14 közelharcban(!) kilőtte...
Aktív témák
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest