-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a VK3601H elég jó kis tank valóban. Még nem fullos, sőt nagyon messze is vagyok attól, hogy fullos legyen. Berakott az előbb a lista tetejére. Egy ARL-V39-el voltunk t6, alattunk 4db t5, 7db t4 és 2db t3. Ellenfélbe su-100 és hellcat többi ott is t3-4-5. Mondom magamban ez jó kis menet lesz már előre látom. Pálya Himmelsdorf csataütközet. Sajnos elbuktuk, de nagyon élveztem. Hihetetlen mennyire pattogós a frontja ennek a tanknak. Nem mesélném el az egész csatát, így itt a replay nézzétek meg, szerintem hatalmas meccs volt, főleg a végén.
Sajna a csövem sérült volt, így nem tudtam pontosan célozni hiába vártam míg összeszűkült teljesen.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest