- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

válasz  GaburroSan

üzenetére GaburroSan

üzenetéreMiért nyitnak a közelben egy büfét és szemet vetettél a szakácsra ?  Amúgy nagy csodát ne várj tőle mert annyira már nem OP a typ mint anno a megjelenéskor. Az tette be a kulcsot mikor megemelték az MM szintet és így már berak T10 csatába ahol nem sok mindenre elég. Nekem már nagyon ritka 100 K feletti kör , de még azért keresni lehet vele . A T34 nekem jobban bejön , szerencsére azt kaptam nem kelett megvenni . Nagyot sebez igaz baromi lassan tölt , szépen lehet a nagyokat támogatni vele , ha pedig T8 csatába rak akkor akár lehet támadást is vezetni vele . Valaki írta lentebb , hogy a churchill már nem olyan jó mint volt. Most vettem meg akció keretében és hát egy kalap szart nem ér nekem . Folyamatosan T6 csatába rak amiben alap a KV1 és szétszednek . Lehet itt mondani , hogy de sebzem a KV1-et , de ő három skulóval eltakarít és sajna az én tankom mindent benyel . Nem is játszom vele mert csak felidegesít , hogy elb@sztam rá 750 aranyat , ha lehetne visszacserélném . 
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest