-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #10536 üzenetére
Én sem rajongok a T20-ért. Szerintem nagyon béna a matchmaking miatt. Amikor még M4 és M4A3E8 volt addig csodáltam is, hogy baromi ritkán látok T20-at. Aztán megtudtam miért... hát mert folyton magasabb tierű csatákba rakja.
Mindenesetre legalább a sebességével nincs gond, ha az égvilágon semmit sem fejlesztesz rajta akkor is felgyorsul 45-50 km/h-ra. Csak a gyors "fedezékről fedezékre" átrohanásokban nem jó, mert nem gyorsul túl jól. De a csata elején jól előre lehet vele szaladni valami fasza lőállásig ahol bevárhatod a társaidat.
Azért az M4 és M4A3E8 sokkal élvezetesebb volt, azokkal igazán mókás játszani, csak ott meg az alacsony tier miatt túl sok a noob. Ami csak akkor kedvez neked, ha nem a társaid azok, mert ha az ellenséged bénázik, akkor hatalmas kaszálásokat lehet művelni.
# Atlantis: Nekem eddig csak német artym volt, de nem érzek késztetést arra, hogy másik arty ágat is elkezdjek. Elvagyok velük. Sajnos az USA med ágba kezdek beleunni, szóval ezért kezdtem az USA (forgó tornyos) TD ágat. Egy M18 Hellcat a vágyam, remélem megtarthatom majd farmolós tanknak!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest