- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
csaabz
üzenetére
Eddig vegyes érzéseim vannak ezzel a tankkal kapcsolatban, valamikor top tier vagyok, valamikor Tier 10-be rak be. Érdekes módon még mindig nem érzem magam valami nagy biztonságban köztük, bár lehet, hogy csak szokatlan még a T9, és ráadásul BL-9 van rajta, viszont arra az is elég, hogy hason keresztül szétszedjek egy IS-7-et.
A T8 heavy is szokatlan volt elsőre (IS-3) egy ideig utáltam is, de erre nem tudnék haragudni, olyan baxott jól néz ki.
(Az IS-3 is szép, de csak nagy toronnyal). E-75 KT löveggel szinte bárhol átlövi, remélem egy cseppet erősödik majd a torony a másodikkal, cink lenne, ha a nagy tornyát is átvinnék szemből. Bár láttam egy 7.5-ös visszajátszásban, hogy az M103 átlövi a löveg mellett és viszi is a löveget, ez nem tudom már tankoknál hogy van.Más: KV-5

Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A T8 heavy is szokatlan volt elsőre (IS-3) egy ideig utáltam is, de erre nem tudnék haragudni, olyan baxott jól néz ki.
(Az IS-3 is szép, de csak nagy toronnyal). E-75 KT löveggel szinte bárhol átlövi, remélem egy cseppet erősödik majd a torony a másodikkal, cink lenne, ha a nagy tornyát is átvinnék szemből. Bár láttam egy 7.5-ös visszajátszásban, hogy az M103 átlövi a löveg mellett és viszi is a löveget, ez nem tudom már tankoknál hogy van.