- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #255876 üzenetére
Szeretem én is, de a mostani meta-ban elég nehéz vele érvényesülni. Sokkal jobban szeretem a 1357-et, gyakorlatilag egy jobb, gyorsabb E-25, aminek forog a tornya. És adott idő alatt (tár) sokkal nagyobb sebzést tudok kirakni.
Tegnap Prokhorovkán, nem értette meg a sok agyhalott, hogy 110 hp-val azért bokorkommandózok, mert így sokkal többet tudok segíteni a csapatnak. Kispottoltak egy ellenséget és szinte azonnal ledaráltam, gyors, pontos ágyú, igaz a setupom is most lett tökéletes. Sok száz csata van benne mit, hogy
Ugyanakkor tisztán látszik, hogy mennyivel hatékonyabban is lehet játszani a 1357-el, de meglepő, hogy mégsem azzal, hanem a T71DA-val a legjobb a statom. Mivel ez overall stat, így benne van az első 5000 csata bénázásom is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest