- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
Ugy néz ki idáig nem lesz defender
It is confirmed on the Tank Talk Live by WGNA which can be accessed here (at 39:30) that the Object 252 and its Defender clown camo variant won’t be on sale during this Advent Calendar.
Viszont ezek igen
Lorr meg e25 az kell többi foss
-
jano_77
nagyúr
úgy látszik ma nekem is a copás jut, mert folyamatosan az enemy kékek és egy-két lila player, nálunk meg én vagyok a legjobb...remek
-
zozyk
addikt
válasz
ImpersonatoR #152692 üzenetére
"mi volt a reward tegnap meg mondjuk ma?"
30k kredit
-
Greentea
senior tag
válasz
popey37 #152689 üzenetére
Wotinfon anno ezt írták:
"Ritka tankok - Olyan prémium tankok, melyeket speciális küldetéseken, versenyeken, kampányokon lehetett csak megszerezni:
Bármikor visszavásárolhatóak, feltéve ha rendelkezel a kellő kredit mennyiséggel (a tank eladási árának 110%-a).
Egy ilyen tank három naponta max. egyszer állítható vissza.
Szabad garázshellyel itt is rendelkezned kell a visszaállításhoz."h1mp1: ahha, értem köszi! Azt hittem, hogy ha nincs már a shopban, vagy a tech tree-ben a tank akkor az már ritkának számít.
-
jano_77
nagyúr
A hétvégi 5K XP-s küldit közepes tankkal kell csinálni vagy lehet bármivel? Csak azért kérdezem, mert a Küldetések között a Kredit láda alatt nekem az áll, hogy Közepes tank 0/6!?
-
Szó volt róla tegnap, hogy nem mindenkinek jelenik meg az adventi küldi amit el is kell fogadni külön.
Tegnap valami olyan volt hogy lőj ki 5 tankot. A mait sem latom akinek van az meg tudja mondani, hogy mi volt a reward tegnap meg mondjuk ma? -
popey37
addikt
válasz
Greentea #152688 üzenetére
szerintem a speckó prémium tankokat nem lehet visszaálítani: tog, toldi meg a nyereménytankok amiket nem lehet megvenni a shopban.
bár ennek ellentmond a super pörim amit ESL-en nyertem pár éve, azóta már vagy 3x adtam el és vettem vissza, mindig ott volt a listában. -
popey37
addikt
lenne egy kérdésem:
erős felindultságomban eladtam az AMX CDC-t, később creditért vissza akartam venni és nincs benne a listában. sokkal régebben eladott pilot ott figyel, a cdc meg sehol.
van erre valami magyarázat?
-
-
Viktoár
addikt
Köszi fiúk.
-
zodo
nagyúr
válasz
apóka #152673 üzenetére
Köszönöm a véleményt.
Mondjuk nem vagyunk egyformák egy-egy tank használatát illetően és még nagyon messze van hogy kihúzzam van időm átgondolni.(#152674) Viktoár
Igen.
Ha játékon belül nem igazodsz el a kiíráson, érdemes a hivatalos oldal vagy egyéb pl.: wotinfo vagy itt a topikban elolvasni a tisztán kivehető feltételeket.
"mint mindig, ülj a gép előtt" ezért ma is megcsinálod 3x akkor lesz tied a 500k.
-
Viktoár
addikt
Tegnap leporoltam az acc-omat kb 3 hét kihagyás után. Hát nem tudom minek köszönhető de úgy ment minden mint a karikacsapás.
14 csatából 10 győzelem de még abból a 4 vereségből is 3 " jó" volt. Mindezt úgy hogy az általam nem kedvelt tiger p-vel játszottam.
Gondolom mézesmadzag volt a tegnapi játékélmény
amúgy tegnap csak 3 tokent lehetett összeszedni? Néha nem tiszta ez a küldetés megjelenítő rendszer.
-
apóka
aktív tag
Emil II nálam nagy kedvenc, 57% win rate volt a végén, mire kifarmoltam a 10-est. Kifejezetten szerettem vele menni....nos, a Kranvagn borzasztó csalódás. Nem is játszok vele, valami gyalázatos 47% a statom.
Bár a top tier egy mumus, ott úgy viselkedek mint egy 20 csatás kezdő. 8-as, 9-es tankkal mehetek tízes csatába, de a top kategória átkozott nálam.
-
A March of Nations jutalmát automatikusan megkapom valamikor? Van egy első és egy második helyezett rangsorolásom, mármint első és második csoportba kerültem.
-
Skyhunter
őstag
Mai napi calendar még nem jött ki, vagy megint mókolni kell az account cache-el?
-
zozyk
addikt
Egy tegnapi vicces jelenet
-
zozyk
addikt
1 év prémium a mai akció.
Elkéstem.Akkor a napi kisküldi:
3000 blokkolt sebzés kell. -
dokee78
félisten
-
kchryss
veterán
Azt tudtátok, hogy az srtv s1-nek pár nappal ezelőtt bugos volt a lőszerváltása? Ha HE lőszerről váltottál APCR-re, akkor az APCR átütését vette alapul, APCR-t írt az ellenfél találatjelzőjén, APCR fogyott lőszerkiosztásnál, viszont robbant a lövedék és annyi volt az alfája, mint a HE-nek.
Tehát olyan volt, mint ha egy mocsok jó HESH lőszere lett volna. Mindig meg tudnak lepni a wg programozói, hogy milyen hibákat képesek összehozni.
Ez azért már nem cset és partnerlista bug szint, ez már komoly játékmechanikát érintő bug. Ezen csaták dölhettek el ha valaki tudott róla és kihasználta, és ez elég szomorú. -
zodo
nagyúr
-
jimmy74
őstag
az 500 000 -et nem egy nap alatt lehet megszerezni a küldetésben ami mátol van?!
kreditláda megvan de azt irja szerezz tokeneket közepes tank3/6.
milyen tokenekre gondol?pl tankász meg efféle? -
-
vJokka
aktív tag
-
takessz
senior tag
Nekem bugos a game nem látszik a tankon a festés illetve előbbi csatában golddal lőttem de nem vette újra a goldot mert úgy észlelte mint ha nem fogyott volna
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #152636 üzenetére
Most akkor eladtad vagy nem? Tegnap ezt írtad: Strv S1-et eladtam, mert folyamatosan tier10 be rakott
-
zozyk
addikt
Még a végén költök megint... (E 25)
"Lengyel barátaink a következő tankokra utaló nyomokat találtak az adventi naptár fájljai között. Azt fontos megjegyezni, hogy ez NEM jelenti azt, hogy ezek a tankok be is kerülnek majd a naptár valamelyik napjára."
-T-44-100
-Lorraine 40t
-Panzer 58 Mutz
-AMX M4 mle. 49 Liberté
-E 25
-Tiger 131
-M4A3E8 Thunderbolt VII
-M4A3E8 Fury -
popey37
addikt
válasz
jim bcs #152622 üzenetére
nem baj az ha a csapat fele retard, a lényeg minden meccsenlegalább a saját hp másfél-kétszeresét kell sebezni és akkor nincs gond.
engem az már régen nem izgat, hogy nyerek vagy kikapok, tudomásul vettem, hogy a wg nem enged 50% winrate fölé ha belegebedek sem, igy nem is hajtok rá, különben sem a statisztika miatt játszom. persze jó érzés nyerni, de ha nem jön össze sem érdekel. -
zodo
nagyúr
válasz
lacibacsi #152611 üzenetére
Állítólag valami nem kerek, lehet modok végett vagy bármi "ki a fene tudja" végett.
Nálam csak Xvm (aktiválatlan), Riskynet's ikon pack és YasenKrasen napi stat van fent és Raktár / Akciók fülön Adventi naptár-ra kattintva elő tudom csalni a "felugró ablakot" ami belépés után automatikusan feljön pár másodpercen belül.
Képen látható "Szerezd meg most" gomb alatt az egér kurzor környékén volt a napi küldetés.
(Nálam már nem látható a küldi lehetőség mert megcsináltam)Elméleti megoldás a wotinfos topikokból:
Ki kell törölni appdatában a cache-t és működik, és így a modokat sem kell ki és bemásolni.
Futtatás (Windows R kombináció), beírni hogy %appdata%, és törölni a wargaming mappát.
vagy
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Wargaming.net -
jim bcs
nagyúr
válasz
popey37 #152620 üzenetére
Nagyon tetszik, de részemről így már nem látom értelmét az IS-4-nek, no meg ha a csapat fele retard akkor úgyis mindegy mivel vagy, szétkapnak mint a legyet. A T10-re majd ráverem az összes lila extrát oszt csókolom. Prémfiókot akkor használok amikor évente 1-2x ajándékba ad 24h-át a wot, egyébként egy árva buznyákot se költök rá. Alapba tolom, nyilván így sokkal lassabban jön a kavics ám van idő, nem sietek sehová, van olyan nap, hogy 500-at nyerek és azt vissza is bukom, ez van, majd egy másik nap jobb lesz.
-
e-newsee
addikt
válasz
popey37 #152614 üzenetére
Nyilván ahogy tavaly, itt is kapsz az adott díszítő elemek mellé valami egyéb bónuszt is. Tavaly a Holiday Ops végére 147 személyes tartalékom gyűlt össze úgy, hogy közben használtam is belőlük. És mellé pár misi kredit is biztos. Nem beszélve a rengeteg fogyóról, pót ellátmányról, pár garázshely, stb. Ha idén is ilyen lesz, akkor jó lesz. Én sem a garázs díszítéséért lépek be, de nyilván az is egy járulékos dolog, és ha már karácsonyi event, akkor miért ne legyen hangulatos? Persze lehet mindenen morogni, és mindenben a hibát keresni, de most őszintén, jó az a lelkednek? Engedd el, lépj be, és játssz! Ha meg nagyon idegesít a téli garázs, akkor meg ne játssz, vagy modold ki!
A hibákkal pedig úgysem tudunk mit kezdeni, mint velük élni. Azzal, hogy jelented, te megtetted, amit a felhasználó megtehet. Persze, idegesítő, hogy minden a pénz körül forog, de ilyen lett a világ. Az EA kór lassan utoléri a WG-et is. De talán nem olyan durván. Tudatos vásárlóként kell mozogni a játékon belül is, máshogy nem megy. -
jim bcs
nagyúr
válasz
SoulReaver #152600 üzenetére
Na, nemigen kell megvenni az IS-4-et úgy látom. Egyébként tegnap összeakadtam vele, T10-el úgy belőttem az orrát meg a hasát mintha papírból lett volna, nekem ennyi elég volt, hogy ne vegyem meg. Inkább a T10-re pakolom fel a sok új lila extrát, lehet többet ér.
-
-
zozyk
addikt
Amikor a "csodálatos" Steyr WTben ülve tudatosul,hogy bizony ez bukta lesz..
-
po1son
addikt
válasz
SoulReaver #152610 üzenetére
Csak holnap tudsz bankot robbantani, ha megcsinálsz ma hármat és holnap is....
-
popey37
addikt
válasz
e-newsee #152605 üzenetére
annyira fontosnak tartom, hogy a garázsom hogyan néz ki és milyen effekteket tudok bekapcsolni. Hiszen azért lépek be a wotba, hogy a garázsomban gyönyörködjek, játszani nem.
megint egy nesze neked semmi fogd meg jól. ahelyett hogy a játékon fejlesztenének, heti 2-3 mikropach, 3 hetente update és a játék minden frissitéssel rosszabb mint az előző verzió. a support semmilyen megkeresésre sem válaszol, bármilyen kérdésünk lenne: vagy 10 jegyet irtam, nulla válasszal.
csak az számit, hogy költsd a pénzed paraszt, mert nekik más nem számít. -
keneseig
tag
Ha a legénységet sokszor képzem újra akkor mondjuk 2. képességnél már több XP-t kér annál,mintha nem képeztem volna újra?
-
válasz
Jokerdapro #152609 üzenetére
Azt írták is, hogy a paypal vásárlásokkal ez előfordulhat, de egyébként ez úgy van, hogy a forintban megjelenített összeg valójában kevesebb volt, mint az eredeti euro öszeg -30%, szóval az ő oldalukon volt a gebasz, de a lényeg, hogy erre érdemes figyelni. Mostanában nem lesz gondom a felszerelések leszerelésével.
-
lacibacsi
addikt
-
SoulReaver
veterán
A 6 tokenből, ma csak 3-at lehet megszerezni? Ennyire sajnálnak félmiskát?
-
notika77
senior tag
Tegnap volt 3k dmg -> 30k kredit.
szerk.: Viszont, ha korábban belépsz, mint, hogy aktiválódna a feliraton a gomb, akkor csak annyit látsz, hogy a küldetések közt megtalálod a feladatot, persze ez nem igaz
. Ahhoz, hogy tényleg ott legyen, meg kell várni, hogy a gomb aktív legyen és akkor rányomni, majd ezután tényleg bekerül a küldetések közé
Természetesen, ha korán lépsz be, akkor többet nem fog feljönni a napi adventi ajánlat, így meg kell keresned. Eléggé sikerült eldugniuk a Store/Raktár képernyőre, de ha megtaláltad, akkor elvileg aktiválni is tudod a napi küldetést.
Ma 8:45-kor léptem be körülnézni, ekkor még nem működött napi küldetés aktiválása gomb -
zodo
nagyúr
Tegnap nem játszottam és ma belépve az advent ajánló ablakban olvasom hogy "xy küldetés elérhető"
Elfogadtam anélkül hogy ismertem volna a részleteket.Küldetések fül alatt => "Újévi lárma 2.rész" néven 5 kill = 30k kredit
Random fiókonként dobálja a küldetéseket vagy tegnap is volt hasonló mini feladat, esetleg "elfogadás" nélkül is ott van/volt a küldetések fül alatt? Tud valaki bármi infót?
-
e-newsee
addikt
Én erre gondolok:
Év végi esemény:
Idén is jelentkezünk majd év végi játékkal. Ez a tavalyihoz hasonló lesz (tavaly karácsonyfadíszeket gyűjthettünk), de néhány jelentős fejlesztésen esik majd át.
Az egyik nagy változás az lesz, hogy idén már testreszabható lesz a garázs különféle elemekkel (különféle stílusokkal és effektekkel, melyek alkalmazhatóak lesznek hóemberre, fára, házra, stb.).
Lesz néhány módosítás a crafting rendszer működésében is és a receptek egy géppel lesznek lecserélve, amely játékokat (toys) hoz majd létre a ládákból nyert jutalmakból. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #152600 üzenetére
Az IS4 tornya belőhető, mint az IS3-é
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #152598 üzenetére
Én a november eleji svéd út elött jatszottam 6 órát, kicsit eldurrantották az agyam és kaptam dec.19-ig chatbant. Svédországból hazatérve egy pár órás etapban kimaxoltam a pingelést a térképen és az lett az eredménye hogy eltűnt a chatban végső dátuma - permaban.
Supporttal váltottam 5 ticketben 15 üzenetet és sikerült lealkudni a véglegest megint december 19-ig, mivel azt írták hogy a chaten rosszul viselkedtem én meg megirtam nekik hogy ez hazugsag mivel nem is tudtam használni a chatet....
Az utolso supportos azt irta hogy a logokat ellenőrizte és a térkép pingelése csúnya dolog szóval sajnálja a dolgot de nem tud mit tenni amire válaszul jeleztem hogy 0,5 másodpercenként engedi a rendszer és én használtam ezt az opciót, mire ő visszaállította a Dec19-et és megbeszéltük hogy ezt se lehet és reméli a hozzáállásom valtozik.
2 napja nem pingelek és Skill4ltu feelinggel jatszok, ma levették hamarabb a chatbant...bakker, saját gardedámom van WoT-ban, ezek figyelnek.
-
zozyk
addikt
Mai második Ace.
Replay
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest