- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
jimmy74 #242947 üzenetére
Nem tudom ez mennyire szabályos, de kb ha a felét kifizeted valakinek akkor kihúzza neked a 3x50 szintet. Elég a napi küldetéseket letudni. Mondjuk ha van aranyad, akkor ez nem opció, de ha kpt akarnál beletolni, akkor lehet jóval olcsóbban is meg lehet úszni. Nem, én nem csinálok ilyent, annál sokkal több az órabérem meg annyira nem komálom ezt a játékot, de tudom, hogy vannak akik igen. Szeretnek játszani és igazából mindegy mivel játszanak, ennyi.
Megnézed, hogy halad a dolog és akkor elég a végén megvenni a fejlesztett jutalmat, ha már biztos. Meg egy jelszó csere, oszt jó napot.
-
popey37
addikt
-
Baltazár123
őstag
válasz
jimmy74 #242034 üzenetére
épp befejeztem mára a steel huntert
aktuális kérdés - sajnos nem lehet egyértelmű választ adni erre - ugyanis függ attól, hogy milyen stílusban szeretsz játszani és még azon belül is a tankoknak fejlesztési ágai vannak, ahogy lépkedsz feljebb a szintben a csatában
nekem a harbinger a kedvencem, azért mert teljesen stock 1. szinten gyakorlatilag bárkivel elbánik aki nincs 2-3 szinttel felette, tehát keresem vele a találkozást, minél hamarabb. Az viszont igaz, hogy az extrái talán nem annyira jók, mint az újabb SH tankoknak. A leggyorsabban úgy lehet fejlődni, ha kiszeded az első ellenfelet akire rátalálsz és a harbingerrel kb 4 az 5-höz arányban a garázsba küldöm az ellenfelet 1-2 szinten, feljebb viszont már nem ennyire erős meg függ azért a teljesen kifejlesztett tank képessége, hogy mit választasz szintenként, sebességre mész, táras ágyúra vagy nagyot lövő ágyúra - nagyon komplex játékmód a SH, talán azért sem tetszik sokaknak - itt nincs jó válasz, mindegyik fejlesztés jó lehet, attól függ kik lesznek az ellenfeleid. Illetve még egy fontos dolog, itt az arany lőszer kisebbet sebez, tehát gondolkodni kell, mikor éri meg használni. Ez is egy jelentős nehezítés
Nagyon nehéz kérdés, amit feltettél - illetve ha a küldetéseket szeretnéd csak megcsinálni, akkor nekem a harbinger bejön, megnyerem vele ez első 1-3 dogfightot és ha ez sikerül, akkor általában a top5-ig el tudok menni, 4-5, maximum 6-7 csatából meg szokott lenni mind a 3 napi küldetés.
Győzni viszont nehéz vele, teljesen felfejlesztve szerintem már nem annyira kompetitív vagy csak még nekem kéne az SH-val többet gyakorolnom
Tehát ha győzelemre törsz, akkor lehet, hogy másik tankot vinnék a helyedben.
a jutalmak között nincs most kísérleti felszereléshez való, azt egyelőre jegelte a WG. de ad 1,5-2m kreditet, értékes legénységi reset könyvet (az akciósan 100 aranyba kerül darabja, normál ára meg 200 arany) meg 750 kötvényt meg egy 250e xp legénységi könyvet it. Nem rossz csomag ez, főleg, hogy én szeretek SH-ban játszani, mert szerintem sokkal érdekesebb, mint a random.
A lionardót kipróbáltam tegnap este, de nekem nem szólt senki, hogy este teljesen állatias, totál sokkoló csaták mennek. Mint az állat rohan mindenki, megy előre a horda gyalulják le egymást. Egy értelmes csatám nem volt a randomban tegnap óta. most kipróbáltam párszor, de nem sokkal jobb a helyzet. Mi van ezzel a játékkal? na mindegy, van helyett most SH szerencsére
-
köpet
aktív tag
válasz
jimmy74 #240034 üzenetére
Nekem kreditre volt szükségem, ezért eladtam az egyik már meglévő, tokenből vásárolható tankot, majd újra kiváltottam. Így lett 3,5M kredit 9 tokenből, ami akkor jobban esett, mint 900 kötvény.
Mindenesetre nagy pofon volt, amikor azzal szembesültem, hogy csak 1db felszerelést vehetek ki. Ha nem lett volna 9 tokenem csak a kötvény marad. -
-
2thletme2day
őstag
válasz
jimmy74 #234550 üzenetére
Nem. Ha megvan minden szakasz akkor ingyen van a tank. Az improved csak a 3d skint, extra felszereléseket ad és a lehetőséget, hogyha nem sikerülne a 40 legyűrni időben akkor a maradék szinteket 250 gold/ szint áron megveheted. De teljesen ingyen tiéd a tank ha mind a 40 szintet megcsinálod.
-
hulp01
senior tag
válasz
jimmy74 #228916 üzenetére
Sikerült teljesíteni a maratont, szóval megvan a tank ingyen. Eddig nagyon tetszik. A tornya elképesztő mit bír és a kiváló lövegsüllyedés miatt ki is lehet használni. A lövege alapból pontos, de ha messzire kell lőni, akkor érdemes megvárni míg teljesen beszűkül. A célzókör szűkülése viszont nekem nagyon hosszúnak tűnik. Meg a szokásos (bár ez szerintem game "feature"): az egyik csatában a légy pöcsén a pattanást is eltalálja max. sebességgel oldalra lőve, máskor meg a full becélzott lövések is a földbe mennek. (Talán ez a játék legidegesítőbb tulajdonsága, az iszonyatosan magas rng %.) A dpm-je nem túl jó, érezhetően sok a töltésidő. A LIS-nek 20-szal nagyobb az átlagsebzése és jó 1mp-cel gyorsabban tölt. Ez a különbség elég jelentős. IRM van rajta plusz a forgást segítő field mod (meg clutch breaking), de még így is úgy fordul, mint egy teherhajó. Egy Löwét nem tudtam körbetáncolni vele, mert simán gyorsabban fordult. A végsebessége viszont nagyon jó. Összességében tetszik, és jó csatákat tudta, vele menni. Bár néha a nagy sebesség miatt túlzottan előre mentem, és ugye ebben a játékban a csapattársakra csak a legritkább esetben lehet számítani. Akkor túl sokáig nem bírja. Én IRM-mel, optikával és töltésgyorsítóval használom 4+ skilles manuszokkal. A hozzá járó legénységnek alapból van 0. BIA képessége, a maradékra meg elment egy csomó könyv, de nem volt kedvem alap legényekkel szórakozni. A maraton alatt úgyis összejött vagy 35 millió credit.
-
joergie
őstag
válasz
jimmy74 #228916 üzenetére
Írtam tegnapelőtt pár sort. Most a 2. fieldmoddal elkezdett forogni is. Jó lesz ez. Úgy van vele átlag 2k dmg, hogy 1.8-2.2k közt
érdekes. Kreditet jobban adja ha spotolsz is. Egész jó a kamója, bár én inkább láttatom magam, ilyen a stílusom általában, amikor nincs kedvem annyira figyelni, de azért óvatosnak kell lenni...majd kipróbálom más stílusban is, kollega pl kipufogóval használja settenkedőben. A torony jó. a hullról is random pattognak, sokszor meglepődök amikor kizoomolok, hogy nem vesztettem hp-t 1v1-ben. Élvezhető, de nem egy brawler. szerintem meg fogja változtatni a borattal képviselt játékstílusomat. Azt hittem közelebb lesznek egymáshoz feelingben.
Ugye van hozzá egy ilyen királyosos 3d stílus. Namost én találtam hozzá egy parasztos skint...a szó legnemesebb ÉS pejoratív értelmében egyszerre. -
popey37
addikt
válasz
jimmy74 #228308 üzenetére
mind a 3 szervere lehet a mirny-t tolni, talán ez lassítja be a szervereket, ugyanis hatalmas pályán játszod és ez igencsak leterheli a szervereket, plusz még ott van mellette a random.
a 3. szerverre kellett volna csak a mirny-t inditani, akkor a másik két szerver maradt volna a régi. amugy sem játszanak olyan sokan a mirny-vel. van hogy 5-8 percet is várni kell.
-
-
phoenix1989
őstag
válasz
jimmy74 #227660 üzenetére
hát többet mint a sima ha fejlesztve van. ha viszont a simát olyan helyre teszed ahol kap bónuszt az meg pont a kettő közé esik. pl a stabinál akkor 23% lesz. vagyis ezek az opciók
20% sima vagy nem fejlesztett jutalom
23% sima ami bónusz helyen van
25% jutalom ami fejlesztve van
27,5% kötvényes lila
Swinegod
valahol egyszer azt hallottam hogy a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra xD -
phoenix1989
őstag
válasz
jimmy74 #227655 üzenetére
a jutalom felszerelések pont ugyan annyit adnak mint a sima, 3millió kreditért fejlesztheted jobbra őket de így sem adnak többet mint a lila felszerelések. szóval a sima és a kötvényes között vannak. viszont arra figyelni kell amit én most vettem észre ha nem fejleszted feljebb őket és úgy használod akkor viszont nem kapnak bónuszt ha a kategóriához megfelelő helyre vannak téve. de egyébként nem valami bonyolult utána nézni. % ban ki van írva mi mennyit ad. amíg ezt ide pötyögted meg is nézhetted volna. -
Addel
senior tag
válasz
jimmy74 #227463 üzenetére
EU1 - Amsterdam, Netherlands
EU2 - Luxembourg, Luxembourg
EU3 - Luxembourg, Luxembourg
Az EU3 gondolom a teszt szerver mikor van.Nálam holland cél beállítással az EU2 is jó szokott lenni.
Bocs pont fordítva, Luxemburg a célszerver és holland a node (NL Europe (Amsterdam - Azure)) és így jó mindkettő nálam.Idén márciusban betoltam 3 dolcsit és még 2.5 mindig megvan belőle, igaz nem játszok minden nap, de forgalom után vonják és azt vettem észre a WoT hálózati forgalma nagyon kicsi.
-
Geller72
veterán
válasz
jimmy74 #225534 üzenetére
T6-8-ban OP. Efelett, ha nem vagy jó játékos, csalódást fog okozni. A tornyából és a magas, dupla alfából él. Aki ezt profi módon kezeli, annak működni fog, a többieknek nem. T9-10-ben, mint általában minden T8-as tank, szinte használhatatlan. A legtöbben dupla turbóval használják, mert enélkül egy lassú szar. Szerintem az ágyúja kiba pontatlan, az átütése kevés, T9-10-ben még golddal is, de alatta is sok a lepattanó. Az Aim time is sok véleményem szerint. A két lövés közti 3.5 sec is lehetne kevesebb, mondjuk amennyi a T10-es nagytesónak. 2 sec. Nem kezdőknek való. Szerintem.
-
hulp01
senior tag
válasz
Ellenfélként mocskosul op-nak ítélném meg. Én csak a tech tree 8-assal megyek, de azt is nagyon szeretem. És annak csak 320-as alfája van. Ez a 460-as egyszerűen brutális. Szerintem ezt nagyon benézték a wg-nél. Amelyik t8-as bekapott egy tárat tőle, az utána már nagyon-nagyon óvatos lesz. Tornyozni simán lehet vele, mert sokkal kisebb a kupolája, mint a techtree verziónak a páncélja meg megvan hozzá. Szerintem olyan 360 esetleg 380 alfa lett volna valamennyire elfogadható. Amiket eddig láttam csatában, ha nem teljesen fogalmatlan a játékos, akkor nagy aratást tud végezni az ellenfél sorai között. A Boratnál legalább vigyázni kellett, mert papír. Itt még ez a veszély se fenyeget. Persze nincs kamója, meg akkora sebessége se.
Már ne haragudj, de 920 sebzés után mennyi újratöltési időt szeretnél? A 122TM 400-as alfa után 14mp-ig tölt, és az csak egyszer lőtt. Szóval te kiosztasz 1840 dmg-et, míg a kínai prémtank 800-at. Ja, nem op a cucc.
A techtree vz is tölt vagy 20mp-ig és az csak 320-at sebez egy lövéssel. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
nézd meg Scheff videóját róla. Nem rossz, de tud kellemetlen perceket okozni a tulajdonosának is, nem csak ellenfélként.
-
válasz
jimmy74 #215368 üzenetére
Nincs hivatalos lista erről, meg amúgy is minden nap változik. A replay oldalakon szoktak rákeresni az ászokra az adott tankkal (a legutolsó patch óta), és megnézik a legkisebbet. Ez persze nem pontos, de lehet rá építeni. Egyszerűbb feltenni egy modot, ami kiteszi neked a kiválasztott tank kiválósági határait, de ez is hasonló módszerrel működik, és e miatt ez sem pontos.
-
válasz
jimmy74 #195842 üzenetére
Amx-re sok lehetőséged nincs: vertstab, optics, venti
LT-100-ről meg épp mostanában beszélgettünk itt, oda felesleges a vertstab, vagyis: optics, venti, rammerA német még nincs meg nekem, de valszeg azt tenném, mint az amx-re, mert nálam fontosabb a látótáv és az álca egy light-ra, mint a tűzerő. Az LT-100-nál csak azért más a felállás, mert oda felesleges a vertstab, szinte semmi hatása sincs, annyira jók a gunja soft statjai.
-
po1son
addikt
válasz
jimmy74 #195845 üzenetére
Várnak vele, ünnepek előtt/után nem igazán szokott bejelenteni nerfet a wg, ilyenkor rengetegen játszanak és sokan a legnagyobb fun faktor tankot akarják minél hamarabb megszerezni, amivel nem csak szórakoztató a játék, hanem eredményes is...
Mint a kolléga is írta, a legtöbb régi scout tank elvesztette a létjogosultságát a játékban, ez hosszútávon nem maradhat így... -
galervin93
addikt
válasz
jimmy74 #195845 üzenetére
Nem-nem, nem az a baj, hogy egy unicum keze alatt jól teljesít, mert ő még egy fos tankkal is kicsontoz, de azzal nincs baj, mert tudásból csinálja. A baj az, hogy egy utolsó bot kezében is ott a sebessége, az autoaim, a szinte nulla menet közbeni célzókör-szétesés, pluszban még az 500-at sebző robbanója. Hiába vagy te a jobb játékos, ha neki a tankja sokkal(!) jobb, mint a tiéd. Amióta bejöttek, konkrétan nincs értelme T9-10-ben lighttal játszani, de főleg a toptier light játékot teszi tönkre az EBR 105.
Sokat játszok lightokkal, mert szeretek felderíteni, tönkrevágják ezek a kerekes fosok a normál light játékot. Az arty ehhez képest kutyafitty, előbb ezeket kellene nerfelni. -
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jimmy74 #195575 üzenetére
Hivatalos nincs. Wotreplays.eu-n ha rászűrsz a tank ászos csatákra, akkor elég jól lehet következtetni az elvárt értékekre.
(#195572) xAttilax: Redditen egy lootboxos adatgyűjtés szerint 3.5% körül volt az idei esély T8-as tank esésére. Kb 25 doboz kellett egy T8-ashoz, de ez csak átlag. Valakinek 75-ből se dobott, mert lutri az egész.
-
Moleman
addikt
válasz
jimmy74 #195138 üzenetére
Találtam itthon egy ugyanolyan gagyi lapos kábelt, az egyelőre működik.
De a következő lakásba majd veszek normális kábeleket, még fogalmam sincs, milyet.
Itt nehezítő körülmény, hogy a router a másik szobában van, és a régi RJ11 fali aljzat helyén tuszkolom át a kábeleket, nincs túl nagy keresztmetszet. -
kchryss
veterán
válasz
jimmy74 #194296 üzenetére
Ja tényleg erről írni is akartam tegnap és láttam ma is előjött a repesz nerf téma.
A WG ugye azzal indokolta a repesz lőszer átdolgozását, hogy túl sokszor penetrálnak vele véletlenül. Ez az egyik legnagyobb hazugság amit kitaláltak. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt években hányszor ütöttek át HE-vel célzás nélkül és egyébként célzottból sem volt túl sok eset.
A penetráló repesz lövés az esetek 99%-ában előre tervezett okos játék eredménye és a legritkább esetben szerencse eredménye. Tökéletes példa erre a tegnapi skill4ltu csata amit linkeltem. Az nem szerencse, hogy dupla repesz lövéssel tudatosan a motorháztető felső részére lő és ezzel gyújtja a tankot hanem tudás. Szinte garantált volt a gyújtás. És ez nem egyedi csata volt tőle, van ilyen repeszes csatából neki több száz egy évben, egy csomó ásszal. Ha egy gyenge játékos játszott volna repesszel garantáltan nem sebezte volna le a saját hp-ját sem.Ironikus módon azzal indokolják, hogy át kell dolgozni a repeszt, hogy kevés skill-lel is sokat sebeztek vele miközben az egyetlen skill alapú működési elvét az átütést elveszik tőle és átalakítják olyanra, hogy páncélzattól függetlenül mindenbe sebezzen. Vagyis sokkal agyatlanabb lőszer lesz mint amilyen jelenleg. És minden fejlesztésben az agyatlan irányba mennek már régóta. Elveszik a tankok triviális gyenge pontjait, laposabbá teszik a pályákat, csőpályákat építenek hogy ne kelljen gondolkodni hova mehetsz, bokrokat megritkítják, hogy a hülye is tudja ha spotot kap, hogy az egy szem bokorban lesz az ellenfél és még lehetne sorolni. Ezért vagyok hitetlen a nagy újraegyensúlyozó patch-csel kapcsolatban is. Főleg ha arra gondolok milyen superteszter statokat láttam az elmúlt években. Skill ruszki szerveren belefutott párba, ilyen 40% wr-es csókákat kell elképzelni akiknek a visszajelzései alapján balanszol a WG.
-
kchryss
veterán
válasz
jimmy74 #193723 üzenetére
Az a helyzet, hogy nagyon jól ki van találva ez a karácsonyi szerencsejáték. Egy pénzügyi zseni volt a wg-nél akinek ez eszébe jutott anno. Elképesztő bevételt generálhatnak ebben az időszakban.
És alapjában véve a felhasználóknak is ez egy jó üzlet szokott lenni, ha költenek a játékra akkor azt ilyenkor éri meg a legjobban, szóval megértem azokat akik vásárolgatják a dobozokat. Bár ahogy olvasom idén már nem annyira jó a megtérülés mint az előző években. És azt is tudom, hogy azt, hogy én nem költök a wg nem fogja megérezni. Viszont ne legyen igazam, de úgy hiszem el fog jönni majd az az idő amikor már sokan nem fognak költeni, de akkor már olyan állapotban lesz a játék, hogy lehet késő lesz. Addig is nem sok hittel, de reménykedek, hogy még időben jó útra térnek és megelőzik a bajt, mert alapjában véve még mindig sokszor élvezem a játékot ha játszom és sajnálnám ha vége lenne.
Várom a "New Balance" néven beharangozott nagy patch-et. Az majd sok mindent el fog dönteni, hogy milyen lesz a játék jövője. Nagy lehetőség, nagy kockázattal. -
Massmurderer
őstag
válasz
jimmy74 #193068 üzenetére
Frontline módba úgyanez volt amúgy.Volt olyan hogy támadnunk kellet,macskajancsi hátul maradt,meg se moccant,azt 50-60xp-vel kaptam többet 4-5kill,meg vagy jópár ezer dmgvel.Elöbb mentem T95el.Bedob 10esek közé.2:15 a vége,3perc alatt!!!!Nem vicc.10esek úgy hullottak mint az őszi falevél.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jimmy74 #193068 üzenetére
Sajna.
Annó elmondtam azt amit évekkel később a wg feltalált a rangsoroltakba.
Most is azt mondom. Gyöztes csapat utolsó 5 az minimális xp. És javitás ingyenes nagyon kevés kredit.
A vesztes csapat első 5 meg rendes xp és kredit.
Ne érje már meg hátul az artyt védeni. Vagy közbe kimenni cigizni, telefonálni, malacot etetni.
Néha én is szoktam nézni xp-ket, krediteket. Győztesbe az afk siemkáknak is jár xp is, kredit is.
A wg nem képest még ezt se büntetni. Kellenek a botok na. -
jano_77
nagyúr
válasz
jimmy74 #192335 üzenetére
Ha berak TOP tanknak úgy, hogy szinte a teljes mezőny BOT, akkor lehet még vele aratni és alkotni! Csak hát ez nem túl nagy trúváj és nem az én érdemem kizárólag.
KV-3 Tank ÁSZ
Nem volt semmi extra teljesítmény, mert mint írtam TOP tank voltam és az enemy KV-3 volt az egyetlen, aki ellenállást tanúsított - és közben az artyk odavertek párat (itt el is rontottam a helyezkedésemet), de sajnos nem tudtam kompenzálni, hogy nem volt csapatom.
És itt sajnos nem túloztam, mert ezt nem nevezném, annak:
Szomorú az egészben azon kívül, hogy egyedül voltam, hogy így veszítettünk is.Ha most abba hagynám, akkor ez tolna a statomon vagy a 2 csata miatt nem is vennék észre változást?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jimmy74 #192335 üzenetére
bízom benne, hogy nem akarod bemutatni a KV-3, mert ha figyelmesen olvastad az írásomat, akkor vissza vett tankról van szó, mert anno a hőskórban húztam még ki, amikor sokkal jobb volt. Most minden fos belövi gold lőszer nélkül is! Szal köszi az ÁSZ mentésedet, de nem volt rá szükségem, hisz ismerem a tankot.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
jimmy74 #192316 üzenetére
Köszönöm!
Igen, ha van három parancsod, akkor egyetlen küldetést sem kell megcsinálni az adott sorból. Tehát tök feleslegesen csináltam meg azt a 7-8-at a koalíciós és blokkos sorból. Nagyon ajánlom mindenkinek éppen ezért, hogy a Chimérás soron ne használjon el egyetlen parancsot sem. Még ha lehetetlennek tűnik egy küldetés, akkor se hagyjon ott parancsot, mert a kitüntetéses teljesítés feltétele miatt sosem fogja tudni visszaszerezni, de a végén nagyon jól jönne pár tényleg lehetetlen küldetésnél.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jimmy74 #191059 üzenetére
https://eu.wargaming.net/shop/
Mukodik Firefox alatt, IE/Edge nem.
-
e-newsee
addikt
válasz
jimmy74 #190896 üzenetére
Tier limitet nem tudom, de ott tudod megnézni, hogy állsz egyéniben, ahol regisztráltál az egyik nemzethez.
Elvileg itt:
https://8nations.worldoftanks.eu/ -
e-newsee
addikt
válasz
jimmy74 #190821 üzenetére
8 is elég, annál több győzelemnél is csak 8 pontot számol.
"You can earn a maximum of 8 points per day.
Example: if you win 10 battles in a row, we only grant 8 points to your nation."És mindig a napi leghosszabb sorozatodat számolja.
Tehát ha pl 3-at nyersz, majd veszítesz egyet, utána újra győzöl 5x, akkor csak 5 pontot kapsz, nem 8-at.Amúgy tényleg nem sok értelme van földi halandónak. Szerintem még az 1000-be sem egyszerű bekerülni egy átlag játékosnak, és ott is csak 3 nap prémiumot kapsz, meg pár apróságot. Aki meg eléggé unikum a top 100-hoz, hogy a Primot megszerezze, annak meg kb úgyis megvan már. Márpedig unikumnak kell lenni, mert sokat kell játszani, és győzni kell a pontokhoz, amit a hatalmas rng faktor miatt csak az tud kivitelezni, aki valóban hozzá tud tenni a győzelemhez. A legjobbaknak is 60% környékén mozog a wr-je, tehát még nekik sem egyszerű behúzni naponta a 8 pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged