Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
SoulReaver #150299 üzenetére
Leírták előttem, az egyik játékmódban van a kettő közül.
-
SoulReaver
veterán
Nem úgy volt, hogy nincs csapat sebzés? Kaptam egy bant, mert a majom csapattársam előtte állt a kislövegnek, én meg nem vettem észre, mert sznájpoltam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #150296 üzenetére
most léptem ki EU1-ről, mert indulunk az Ősökhöz. Nem volt semmi gond.
-
CirrMee
addikt
válasz
jozefgucci1 #150296 üzenetére
Ez egy nem tervezett "tervezett karbantartás", ha jól tippelem.
-
A szerver nem elérhető tervezett karbantartás miatt , mi ez ?
-
jano_77
nagyúr
Próbálta már esetleg vki a legfrissebb ASLAIN-t, hogy azzal is szar a FrankenStein-es bohóckodás?
(#150287) lacibacsi: teszt szerveren próbáltam mindegyik 10-es light-ot és azt mondom, hogy a 13 105 szerintem az egyik, ha nem a legjobb. Szerintem érdemes megvenni, cserélni. Én ezt vettem meg és a Sharident nem.
-
Viktoár
addikt
Ebben az új tankban nem fejlődik a legénység?
Az miért van hogy 1-2 csatában baromi nagy a másodlagos célkereszt?
-
lacibacsi
addikt
válasz
po1son #150288 üzenetére
Annyira nem szeretnék sokat játszani vele. A könnyű tankokat kedvelem legkevésbé... De ha beáll is végre az Obj.260 a garázsba, a küldetéseket csak végig kellene még nyomnom a jutalmakért. Az LT küldetéseket az utóbbi időben meg a RU - 13 90 párossal csináltam. Erre a célra csak lesz jó a 13 105 is... Remélem...
-
lacibacsi
addikt
válasz
wwenigma #150286 üzenetére
Köszi. Én is novemberre várok, csak jól jön majd az a kis spórolás... A második kérdésem meg annak szólt, hogy a fórumon már többször volt szó az "inkább-RU-mint-RhmPz", meg az "inkább-T49-mint-Sheridan" témáról, de a francia vonalról elég levés szó esett/esik. Amúgy van valami, ami konkrétan nem tetszik neked, vagy csak úgy általában az összhatás nem jön be? (Az alfa sebzése nekem mondjuk bejövős...)
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Az AMX 13 90 felszerelései átpakolhatók a 13 105-re? (távcső, venti, stabi)
Már csak egy bakugrásnyira vagyok a 13 105-től, a hétvégén meg is akarom majd venni, de ha nem jók rá a 13 90 felszerelései, akkor most az akcióban bevásárolnék...
Bónusz kérdés: 13 105-ben ülve van aki visszasírja a 13 90-et, vagy mindenben jobb a nagy tesó?
-
-
soo277
őstag
Szerintetek megéri a Thunderbolt?
cw sh ra,nem gondolom. de a bia miatt esetleg -
nanus
senior tag
Már ha addig lehet játszani. Tervezett karbantartás.....anyátokat is.Következő ticket is erről szól.
-
zodo
nagyúr
válasz
Jokerdapro #150278 üzenetére
Nov. 9
-
Tarill
őstag
válasz
kchryss #150276 üzenetére
Nem mindegy hogy milyen ládát nyitsz, van 1-es 2-es 3-as szintű láda, 6 bélyeget összegyűjtöttem 3-as szintű ládába volt 250e kredit 1 nap prém 5-5 nagy tűzoltó meg javító meg egy vizes lőszerrekesz meg talán egy garázshely, meg volt egy 2-es ládába is 1 nap prém, de szerintem java küldik már nem teljesíthetők szóval nekem ennyi,
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #150271 üzenetére
Szerintem mocsok nagy szerencséd volt a 2x 1 nap prém nyereménnyel. Én 7 ládát nyitottam és nem volt benne semmi értelmes. Ezek voltak a jutalmaim: 1 db kis javítókészlet(ez konkrétan pofátlanság a wg-től), import olaj, végsebesség határoló és 1 órás személyes bónuszok.
-
CirrMee
addikt
Hogy rakna rendet a Leviatán a WG székházban...
-
Viktoár
addikt
A két új tankra kell felszerelés vagy úgy is jó ahogy megkaptuk? Ha igen akkor mit javasoltok?
-
jano_77
nagyúr
válasz
po1son #150272 üzenetére
jaaa....a kép készítésekor, de egyébként arról az oldalról ment el mindenki a túl oldalra.
próbált már vki a Leviatán seggéhez közel menni!? Elvileg jó lehet, mert lehet sebezni és nem tud visszalőni, de azért a buborékokkal vigyázni kell és nem szabad túlságosan közel menni, mert elég nagy ívben fordul! Értsd, nem voltam érintésnyire tőle, mégis eltaposott, de hogy hogyan ne kérdezze senki. WG írta a programot. -
po1son
addikt
Hétvégi ajánlat:
- 2x-es legénységi XP minden csatában
- legénységi XP átváltási akció: 1 szabad XP= 10 legénységi XP
- 50% kedvezmény az álcafestésekre, emblémákra, feliratokra
- 50% kedvezmény a garázshelyekre
- 50% kedvezmény a felszerelésekre
- 50% kedvezmény a fogyócikkekreKüldetések:
- Nyerj egy csatát, cserébe minden nemzet pótellátmányából kapsz 3 db-ot. Accountonként 1x megszerezhető
- Nyerj 5 csatát, amikor top 10ben végzel XP alapján, és kapsz 3 db automata tűzoltót. Naponta 3x megszerezhető.Prémium shopban a Thunderbolt 3 féle csomagban, 100% BIA 0. skill sorral.
hivatalos: link
by bittus
-
sequator
senior tag
válasz
notika77 #150267 üzenetére
Elvileg 7en vagytok kezdéskor. Persze sokszor 2-3 öngyilkos bot is akad, akkor elég nehéz. Az előbb 3an majdnem megcsináltuk.
Viktoár: eddig 2 ládám van: 2x50k credit, egy kis eü csomag, egy nagy poroltó, egy 105 oktános benzin, egy 100% legénységi XP 2 órára. Nem nagy eresztés eddig.
sautia
-
Viktoár
addikt
Én nem próbáltam még az új játékmódot, van értelme? Úgy értem értelmes dolgokat rejtenek a ládák?
-
notika77
senior tag
Első csatát játszottam most PvE módban és itt tényleg nem volt csapatsebzés. Viszont azt komolyan gondolták, hogy 4 tankkal kell kilőnünk tizensok miniont plusz a 28k HP-s Leviathant?
-
Viktoár
addikt
Nekem nem jön be ez a tiger P . A saját szintjén nagyon lomha egy valami és a löveg is pontatlan.
Remélem idővel ráérzek mert ez így hosszú lesz.
-
Emu
őstag
De jó az új pecs! Csatában mono a hangom, garázsba váltáskor sztereó lesz
Éljen a WG -
-
notika77
senior tag
Egyébként nem arról volt szó, hogy kikapcsolják a csapatsebzést a két torony miatt? Most sikerült kilőnöm két csapattársat is a kis toronnyal
(#150257) jano_77: Nekem most az újraindulás után 2 csatában is számolta a killeket (illetve előtte is). A szerver újraindítás óta már számolja a legénység fejlődését. -
jano_77
nagyúr
Az olvasottak alapján simán el tudom képzelni - de azért inkább rákérdezek - , hogy előfordulhat, hogy az e Frank&Stein-es mod is bugos?! Mert csata előtt azt mutatta, hogy megsemmisített jármű 21/30. Csatában megöltem kettőt, majd csata után 21/30! HOGY?
-
jano_77
nagyúr
Leviatán megsemmisült küldi arról szólna, hogy nekem kell megsemmisítenem!?
-
jano_77
nagyúr
most meg - KOPP KOPP KOPP pikk-pakk bedob a Leviatán elleni csatába. szanitéc küldi pipa és első csatában le is győztük a Fenevadat
-
adamgreen
senior tag
Ez gyerekek ez a piti ciki legalja amit ezek müvelnek. Fájdalmas nagyon
-
e-newsee
addikt
Most terheltük túl a szervert.
Leviathan K.O.-val győzött... -
notika77
senior tag
EU2 is leállt.
-
jimmy74
őstag
válasz
Viktoár #150247 üzenetére
igen!
ez se rossz -
Viktoár
addikt
Vagy az a másik tankos játék? ( WT ) Lassú vagyok.
-
emre
veterán
válasz
Zolee_70 #150243 üzenetére
Tessék, ma jelent meg, friss ropogós.
WOLFENSTEIN 2 THE NEW COLOSSUS EARLY WALKTHROUGH GAMEPLAY PART 1
-
Zolee_70
senior tag
Ajánljatok már valami értelmes játékot a WOT helyett
-
Viktoár
addikt
Ma még nem volt időm a gép elé ülni, de látom wot ma sem lesz. Megint film.......
-
Lovi24
senior tag
Worid of Fosch....
-
sfefe
addikt
Inkabb ne frissitsenek semmit mert csak elb...ak azt is ami mukodott...
Vicc ez a ceg mar -
Jokerdapro
senior tag
válasz
SoulReaver #150236 üzenetére
Kib@szott engem is ..
Jah hogy egyik szeró se megy well done wg -
Zolee_70
senior tag
nem megy az EU1
...és az EU2 sem...
bravo
-
fradi81
veterán
A wg feladta ami nem megy nem kell erőltetni
-
notika77
senior tag
válasz
SoulReaver #150232 üzenetére
Nálam is ilyen, modok nélkül.
ui.: a csatabetöltő képernyőn láttam, hogy kellene fejlődniük a legényeknek, de nekem 16-17 csata után még mindig 0%-on állnak. Nektek fejlődnek?
-
EU1-en nincs klánchat, EU2-n meg nem megy a barátlista és nincs meg a tegnapi beszélgetés szövege a chatablakban
A python.logot meg telehányja warninggal:
"WARNING: [WARNING] (scripts/common/items/tankmen.py, 1238): tankmen.hasTagInTankmenGroup: wrong value of the groupID (index out of range) (-1,)" -
hemaka
nagyúr
válasz
AlexHerceg #150226 üzenetére
meg IDCLIP, ha mar tokod tele volt, hogy nem talaltad, hogyan lehet kinyitni az ajtot, hogy atjuss.
-
notika77
senior tag
válasz
AlexHerceg #150226 üzenetére
A második az örök lőszer? Rémlik valami.
Felső bázis 5,6k sebzés, 6 kill és 7-15 a vége
Alsó bázison meg sem mozdulok és 15-6 a vége. -
notika77
senior tag
válasz
AlexHerceg #150223 üzenetére
Ezek szerint annyi fáradtságot már nem fektettek a dologba, hogy ha a felső bázis nyerne akkor az ellenfél utolsó tankja megkapja az IDDQD-t. Vagy ha mégis, akkor ez sem jött össze
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #150221 üzenetére
Nem tudom mit várunk a WG-től, de mindig alul tudja magát múlni. Ma újra nem működik a kláncset az EU1-en! Beteszik a Halloweeni játékmódot a pár hónapja egy WG-s szavazáson a legkevésbé (vagy második legkevésbé?) kedvelt pálya címét elnyerő pályára! A CW térképet napokra fagyasztják, anélkül, hogy szólnának róla (legalábbis én nem olvastam erről semmit). Eh...
Közben a játékban többen is azt jelezték, hogy náluk is az alsó bázis nyer. Na, írja be már valaki, hogy sikerült a felső bázisról nyernie!
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #150206 üzenetére
Ott válogatott emberek vannak, ők a szuperteszterek. Többnyire jó játékosok és az ő véleményeik alapján állítják be a tankok paramétereit. Bejutni oda max úgy tudsz ha van ismerősöd aki bejuttat. Titoktartási szerződésben dolgoznak, nem kotyoghatnak ki semmit a fejlesztésekről. Egyébként nem is külön szerveren szoktak lenni hanem a sima szerveren WG account-tal, néha találkozhatsz velük csatában. Ezeket az acc-okat szokták kiadni streamer-eknek is amikor bemutatják az új tankokat a kiadás előtt.
(#150219) @notika77:
2 tankra nem tudják optimalizálni akkor mit várunk a sima mm-től? -
notika77
senior tag
válasz
notika77 #150149 üzenetére
Újabb 5 csata és most is mindig az alsó bázis nyert elsöprő fölénnyel. Valakinek más tapasztalata, hogy ez csak véletlen?
Más. Az MM ebben a módban is a topon van, így össze tud állítani 15db Frankenből és 15db Steinből olyan csapatokat, ahol 10db van az egyikből és 5db a másikból
-
nanus
senior tag
[kép]
Nem értik a problémám,leírom magyarul ,azt megértik?
-
zodo
nagyúr
válasz
SoulReaver #150208 üzenetére
Nálam csak klán chat nincs a patch óta.
Pár kiegészítőt amit használok (xvm, tank ikon és napi stat) átmásolása (9.20.1 => 9.20.1.1 mappába) nekem sem oldotta meg a problémát de szerencsére mindenből volt tegnap délutánra friss verzió amikkel probléma mentes.
Azon kívül, random 0 / 5 és az új játék módot nem próbáltam, nem is fogom.
-
Zolee_70
senior tag
Leviatan támadáss módban várakoztam, amikor leállt a WOT, frissített a kliens (9.20.1.652), azóta nem tudom elindítani, leáll betöltődés közben.
Ez mi?
-
Emu
őstag
Kipróbáltam az új modot...hát...nekem csak 1 perc sorbanállás kellett.
Remélem nem vertek meg
Jött az összes siemka noob, és felszedték az összes HP-t a végjátékra semmit sem hagyva. Ha ez nem lett volna elég, utána meg elé mennek a dögnek, és egyesével eltapossa őket. GG
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #150186 üzenetére
Ez a Leviatán elleni küzdelem nem gyere be eddig, mert 3 perce várakozom másik 2750-el és még sem tesz be csatába!
szerk: 4 perc és 3320 várakozó
szerk2: 5 perc után kibasz a garázsba, hogy lejárt a sorban állásra szánt idő és voltak 4600 sorban! Mi a retek van ezzel a moddal?!?
-
SoulReaver
veterán
Nekem továbbra is egy rakás szar a wot. Másnál is? Csata végi képernyő befagyva, nem lehet bezárni... Telepítsem újra?
-
Tarill
őstag
Ezen az úgynevezett supertest szerveren ahol minden újítást próbálgatnak, kik is játszanak? Mert ez nem a sima tesztszerver és nem is a standox hanem egy harmadik teszt féle? Hogy lehet pl bejutni oda?
-
zodo
nagyúr
válasz
+váltó #150173 üzenetére
Sokan és ezek szerint te sem olvasod a hivatalos oldal híreit de elvárod hogy más megtegye helyetted?
Halloween Special: Leviathan’s Invasion
Hogy ne kelljen megnyitnod a linket bemásolom a lényeget ha játékon belül még arra sem vetted a fáradságot hogy megnézd a legénység "barakkba küldés" vagy "képzés" opciókat.
Important:
Ghostly Crews are tied to their vehicles: you can’t send them to the Barracks or retrain them for other tanks. To keep you focused on the main conflict, we also disabled Crew training for Free XP for event tanks. Training them is an empty gesture anyway, as they return to the underworld on November 9 (along with Franken and Stein).
Ne vedd a szívedre csak nálam alap hogy megnézem a cikkeket pedig egy kukkot nem tudok angolul.
Esetleg felkeresem valamelyik ismert Magyar oldalt ha valami nem kerek pl.: wotinfo
Topikból ugyan többen is meg szoktunk osztani, érdekesnek/hasznosnak vélt cikkeket de ez most kimaradt.
Különben úgy gondolom ez egy fórum és nem egy hírszerző/megosztó oldal így nem is értem a hozzá állásod de ha kérdezel ahogy tetted úgy jó eséllyel választ is kapsz. -
zozyk
addikt
Leviatán adatai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Könyvajánló
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest