- Powerbank topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Eloszor is koszonom a valaszokat!

- A szefiraknak utanaolvastam kicsit, es most mar tudom, h a golemes hianyzik (nincs fel oraja, h megkaptam a 'nyomozassal kapcsolatos szefirat' - az volt a masik hianyzo). A golemes szefirarol vmi olyasmit olvastam, h druidak fognak segiteni a golemnel... De mikor elmentem a druidakhoz, vegigkerdeztem mindet (a sima druidakon kivulaz eloljarot, meg a 'csajt' is, de egyik se nyogott semmi ilyesmit...). Ebben kene 1 kis segitseg, h mit csinalok rosszul

- Az a Siegfried bizony az volt, akire en gondoltam, csak vmilyen bug kovetkezteben nem akart nagyon sokaig megjelenni a posztjanal (te egy masik csavora gondoltal, annak is vmi hasonlot kellett leszallitani, de azt mar korabbanteljesitettem). Egyszer volt olyan szerencsem, h csak felbukkant a 'posztjan', es akkor atadtam neki a boroket.
- Kb 1 oraja sikerult megszereznem a 3. piros meteoritot is, igy sikerult egy 1000 rubeles kardot kovacsoltatni
Azt azonban meg nem tudom, h fogom-e hasznalni, mivel ezzel nem lehet a 'witcher harcstilusokkal' harcolni, szal csak bizonyos ellenfelek ellen jo (csoportos, v gyors ellenfelek ellen nem, nomeg szornyek ellen se vszinu...).- Azt honnan tudod, h hanyas szintu vagy? En nem lattam sehol kiirva, csak annyi van, h 'fejlodo witcher' (mai jatekom soran egyebkent egyszer v 2x mar en is kaptam ezustpontot is szintlepesnel + 3 bronzot).
Aktív témák
- Powerbank topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Asus z690-plus/i9-13900k/32gb ram
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest