Hirdetés
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Eloszor is koszonom a valaszokat!

- A szefiraknak utanaolvastam kicsit, es most mar tudom, h a golemes hianyzik (nincs fel oraja, h megkaptam a 'nyomozassal kapcsolatos szefirat' - az volt a masik hianyzo). A golemes szefirarol vmi olyasmit olvastam, h druidak fognak segiteni a golemnel... De mikor elmentem a druidakhoz, vegigkerdeztem mindet (a sima druidakon kivulaz eloljarot, meg a 'csajt' is, de egyik se nyogott semmi ilyesmit...). Ebben kene 1 kis segitseg, h mit csinalok rosszul

- Az a Siegfried bizony az volt, akire en gondoltam, csak vmilyen bug kovetkezteben nem akart nagyon sokaig megjelenni a posztjanal (te egy masik csavora gondoltal, annak is vmi hasonlot kellett leszallitani, de azt mar korabbanteljesitettem). Egyszer volt olyan szerencsem, h csak felbukkant a 'posztjan', es akkor atadtam neki a boroket.
- Kb 1 oraja sikerult megszereznem a 3. piros meteoritot is, igy sikerult egy 1000 rubeles kardot kovacsoltatni
Azt azonban meg nem tudom, h fogom-e hasznalni, mivel ezzel nem lehet a 'witcher harcstilusokkal' harcolni, szal csak bizonyos ellenfelek ellen jo (csoportos, v gyors ellenfelek ellen nem, nomeg szornyek ellen se vszinu...).- Azt honnan tudod, h hanyas szintu vagy? En nem lattam sehol kiirva, csak annyi van, h 'fejlodo witcher' (mai jatekom soran egyebkent egyszer v 2x mar en is kaptam ezustpontot is szintlepesnel + 3 bronzot).
Aktív témák
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest