Hirdetés

Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz GypsFulvus2 #1940 üzenetére

A Dark Messiah-nál rossz irányba fejlesztettem és egy idő után képtelen voltam legyőzni egy erős ellenfelet, azóta nem is próbáltam meg újra, csak egy haverom unszolására próbáltam ki.

Ám én is ilyen mindent összegyűjtök-eladok típus vagyok, a második végigjátszásnál már a 2. fejezet végére (Templomnegyed) összegyűlt az 5000-es páncél. Na jó, meg én órákat töltöttem kockapókerrel, imádom :))
    Fejlesztésnél szinte minden bronz fejlesztést meg tudtam csinálni, kár, hogy az ezüst-arany pont ilyen kevés, ott számít már, hogy mit fejlesztesz, mert csak a fele elérhetőséget tudod feltolni. Én az alapskillek közül amit a legfontosabbnak tartottam, azokat csurig feltoltam és amit ajánlok az aard-igni kombó. A végén már nem is kardoztam, csak a jól megírt szentháromsággal (fecske-macska-rőtbagoly állatkert :DDD ) nyomultam és ignivel+aarddal legyaktam mindenkit.
    Az első végigjátszásnál az a pokolkutya volt a legnehezebb nálam.
    Amúgy a szörnyek-növények ismeretéhez nem kell feltétlenül elkölteni súlyos összegeket könyvekre, sok könyv beszerezhető kocsmában részegesek leitatásából, mellékküldikből, házak kifosztásából, na meg az elején fejleszteni kell a növényismeret skillt.

Amiért nekem nagyon bejött a game, mert több féle végkifejlet lehetséges. Már 3x végigtoltam, mindig külön véget ért. És mondják, hogy nem lehet a semlegességet végéig csinálni. Nos lehet. Bár vannak olyan szituk, amikor választani kell, de a végén így is semleges maradsz. Bár nem egyszerű, mert mindenki ellened fordul :C

Aktív témák