Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A Dark Messiah-nál rossz irányba fejlesztettem és egy idő után képtelen voltam legyőzni egy erős ellenfelet, azóta nem is próbáltam meg újra, csak egy haverom unszolására próbáltam ki.
Ám én is ilyen mindent összegyűjtök-eladok típus vagyok, a második végigjátszásnál már a 2. fejezet végére (Templomnegyed) összegyűlt az 5000-es páncél. Na jó, meg én órákat töltöttem kockapókerrel, imádom

Fejlesztésnél szinte minden bronz fejlesztést meg tudtam csinálni, kár, hogy az ezüst-arany pont ilyen kevés, ott számít már, hogy mit fejlesztesz, mert csak a fele elérhetőséget tudod feltolni. Én az alapskillek közül amit a legfontosabbnak tartottam, azokat csurig feltoltam és amit ajánlok az aard-igni kombó. A végén már nem is kardoztam, csak a jól megírt szentháromsággal (fecske-macska-rőtbagoly állatkert
) nyomultam és ignivel+aarddal legyaktam mindenkit.
Az első végigjátszásnál az a pokolkutya volt a legnehezebb nálam.
Amúgy a szörnyek-növények ismeretéhez nem kell feltétlenül elkölteni súlyos összegeket könyvekre, sok könyv beszerezhető kocsmában részegesek leitatásából, mellékküldikből, házak kifosztásából, na meg az elején fejleszteni kell a növényismeret skillt.Amiért nekem nagyon bejött a game, mert több féle végkifejlet lehetséges. Már 3x végigtoltam, mindig külön véget ért. És mondják, hogy nem lehet a semlegességet végéig csinálni. Nos lehet. Bár vannak olyan szituk, amikor választani kell, de a végén így is semleges maradsz. Bár nem egyszerű, mert mindenki ellened fordul

Aktív témák
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) nyomultam és ignivel+aarddal legyaktam mindenkit.