Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, én is ilyen gyűjtögetős, minden sarokba benézős vagyok. Ha bevállalod a hard-ot, akkor rúnák, főzetek, olajok és bombák nélkül nem boldogulsz majd, ahogy azt S1MON is írja.
Mondjuk én majdnem mindent legnehezebb fokozaton tolok; rejtett mazochizmus.
Csak a Dark Mesiah nem ment legnehezebb fokozaton, meg épp a Witcher 2. része. Utóbbit te se próbáld ki: a legnehezebb fokozat a hc mód, ahol nincs mentés; ha meghalsz akár a legvégén az utolsó jelent előtt, akkor vége, és kezded elölről a játékot.
Megpróbáltam úgy is, de az első fejezet végén kinyírtak. Mondjuk érdekes tapasztalat, teljesen máshogy áll bele az ember, nagyságrendekkel jobban felkészülve, a taktikát fejben előzőleg százszor elpróbálva, és a sikerélmény is nagyságrendekkel nagyobb ( a Kayran legyőzése után felálltam a székből és üvöltöttem
) A Witcher 1 azért ennyire nem durvul. A harcrendszert szokni kell; ugye Geralt suhogtat gazdagon, te meg csak a mozdulat végén kattintasz. Az elején ez így néz ki:
"KATT"-sihi-suhi-SUHH-"KATT"
Aztán amikor már fejlett a karaktered így:
"KATT" sihi-suhi-sihh-suhh-hátraszaltóval pofánrúg-suhh-sihi-SUHH-"KATT"
Meg ugye ellenfelekhez kell igazítani a három harcstílust. Hamar belejön az ember.S1MON: Ja, a könyvekre rácuppantam és is. A Tűzkeresztség még mindig nem kapható a könyvesboltokban.

Aktív témák
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak a Dark Mesiah nem ment legnehezebb fokozaton, meg épp a Witcher 2. része. Utóbbit te se próbáld ki: a legnehezebb fokozat a hc mód, ahol nincs mentés; ha meghalsz akár a legvégén az utolsó jelent előtt, akkor vége, és kezded elölről a játékot.
Megpróbáltam úgy is, de az első fejezet végén kinyírtak. Mondjuk érdekes tapasztalat, teljesen máshogy áll bele az ember, nagyságrendekkel jobban felkészülve, a taktikát fejben előzőleg százszor elpróbálva, és a sikerélmény is nagyságrendekkel nagyobb ( a Kayran legyőzése után felálltam a székből és üvöltöttem
) A Witcher 1 azért ennyire nem durvul. A harcrendszert szokni kell; ugye Geralt suhogtat gazdagon, te meg csak a mozdulat végén kattintasz. Az elején ez így néz ki: