Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, én is ilyen gyűjtögetős, minden sarokba benézős vagyok. Ha bevállalod a hard-ot, akkor rúnák, főzetek, olajok és bombák nélkül nem boldogulsz majd, ahogy azt S1MON is írja.
Mondjuk én majdnem mindent legnehezebb fokozaton tolok; rejtett mazochizmus.
Csak a Dark Mesiah nem ment legnehezebb fokozaton, meg épp a Witcher 2. része. Utóbbit te se próbáld ki: a legnehezebb fokozat a hc mód, ahol nincs mentés; ha meghalsz akár a legvégén az utolsó jelent előtt, akkor vége, és kezded elölről a játékot.
Megpróbáltam úgy is, de az első fejezet végén kinyírtak. Mondjuk érdekes tapasztalat, teljesen máshogy áll bele az ember, nagyságrendekkel jobban felkészülve, a taktikát fejben előzőleg százszor elpróbálva, és a sikerélmény is nagyságrendekkel nagyobb ( a Kayran legyőzése után felálltam a székből és üvöltöttem
) A Witcher 1 azért ennyire nem durvul. A harcrendszert szokni kell; ugye Geralt suhogtat gazdagon, te meg csak a mozdulat végén kattintasz. Az elején ez így néz ki:
"KATT"-sihi-suhi-SUHH-"KATT"
Aztán amikor már fejlett a karaktered így:
"KATT" sihi-suhi-sihh-suhh-hátraszaltóval pofánrúg-suhh-sihi-SUHH-"KATT"
Meg ugye ellenfelekhez kell igazítani a három harcstílust. Hamar belejön az ember.S1MON: Ja, a könyvekre rácuppantam és is. A Tűzkeresztség még mindig nem kapható a könyvesboltokban.

Aktív témák
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új Dobozos MSI Prestige A16 AI+ 16" -40% AMD Ryzen AI 9 365 32/1TB Radeon 880 QHD+
- Lenovo LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-13500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Sony HT-A5000 5.1.2 csatornás Soundbar Dolby Atmos és DTS:X és PlayStation 5 támogatással !
- Xbox 360 Kontroller/Kinect
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a Dark Mesiah nem ment legnehezebb fokozaton, meg épp a Witcher 2. része. Utóbbit te se próbáld ki: a legnehezebb fokozat a hc mód, ahol nincs mentés; ha meghalsz akár a legvégén az utolsó jelent előtt, akkor vége, és kezded elölről a játékot.
Megpróbáltam úgy is, de az első fejezet végén kinyírtak. Mondjuk érdekes tapasztalat, teljesen máshogy áll bele az ember, nagyságrendekkel jobban felkészülve, a taktikát fejben előzőleg százszor elpróbálva, és a sikerélmény is nagyságrendekkel nagyobb ( a Kayran legyőzése után felálltam a székből és üvöltöttem
) A Witcher 1 azért ennyire nem durvul. A harcrendszert szokni kell; ugye Geralt suhogtat gazdagon, te meg csak a mozdulat végén kattintasz. Az elején ez így néz ki: