Hirdetés

Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz TESCO-Zsömle #1938 üzenetére

Ja, én is ilyen gyűjtögetős, minden sarokba benézős vagyok. Ha bevállalod a hard-ot, akkor rúnák, főzetek, olajok és bombák nélkül nem boldogulsz majd, ahogy azt S1MON is írja.
    Mondjuk én majdnem mindent legnehezebb fokozaton tolok; rejtett mazochizmus. :) Csak a Dark Mesiah nem ment legnehezebb fokozaton, meg épp a Witcher 2. része. Utóbbit te se próbáld ki: a legnehezebb fokozat a hc mód, ahol nincs mentés; ha meghalsz akár a legvégén az utolsó jelent előtt, akkor vége, és kezded elölről a játékot. ;] Megpróbáltam úgy is, de az első fejezet végén kinyírtak. Mondjuk érdekes tapasztalat, teljesen máshogy áll bele az ember, nagyságrendekkel jobban felkészülve, a taktikát fejben előzőleg százszor elpróbálva, és a sikerélmény is nagyságrendekkel nagyobb ( a Kayran legyőzése után felálltam a székből és üvöltöttem :D ) A Witcher 1 azért ennyire nem durvul. A harcrendszert szokni kell; ugye Geralt suhogtat gazdagon, te meg csak a mozdulat végén kattintasz. Az elején ez így néz ki:
    "KATT"-sihi-suhi-SUHH-"KATT"
    Aztán amikor már fejlett a karaktered így:
    "KATT" sihi-suhi-sihh-suhh-hátraszaltóval pofánrúg-suhh-sihi-SUHH-"KATT" :D
    Meg ugye ellenfelekhez kell igazítani a három harcstílust. Hamar belejön az ember.

S1MON: Ja, a könyvekre rácuppantam és is. A Tűzkeresztség még mindig nem kapható a könyvesboltokban. :((

Aktív témák