Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én is gyűjtök mindent, benézek minden sarokba, valamire jó lesz, legfeljebb eladom.
Nekem a közepes/normál nehézség bőven elég, az olyan szint, ami nem idegesít fel nagyon (bár a Kayran valahogy mindig káromkodásra késztet, no meg a QTE, mondjuk az ökölharcnál meg jól elvoltam), de van benne annyi kihívás, hogy élvezetes legyen a harc és ne menjen át frusztrációba, hogy huszadszorra is kezdhetem elölről a harcot.
A könyvekkel az a "bajom", hogy egy nap alatt simán kiolvasom őket egyesével, ha van időm, a következőre meg 1-2 évet várni kell. De legalább jönnek.
A Tűzkeresztség majd június 10-én jelenik meg, addig még kell párat aludni.
Mondjuk én 2-3 hete a képregények fordításával próbáltam elütni az időt a 3. rész megjelenéséig (csak hogy értsek is valamit a sztoriból, bár vannak benne olyan szövegek, amit értelmesre nem tudok lefordítani), azok is elég jók, de az 5. része a House of Glass-nak most félbe van hagyva a játék miatt.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest