Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Blendor
csendes tag
Sziasztok!
Nekem elég sok kérdésem lenne. A legfontosabbal kezdem. Sajnos amikor a villámhárítót kellene elkészítenie a kovácsnak a gólemekhez, nem csinál, mert nem a barátom, és valamivel meg kéne győznöm őt, de semmilyen küldetést sem ad. Valaki segítene?
A többi. Növényeket nem tudok gyűjteni, így fecskefüvet se tudok szedni Shaninak, és a Révésznek sem farkasfogat. Sok könyvet elolvastam a mocsárban, de semmi. A kisfiú aki eltűnt a téglagyárosoknál, nem tudom hol keressem. Mindenhol próbáltam.
Colermant sem találom, aki elvileg Vizimában van. A térkép azt jelöli, hogy a Szőrös medvében van, de nincs. A sírásónak kutyafaggyút kell összeszedni a kóbor kutyáktól, de gőzöm sincs hogyan kell. Nos hát ennyi problémám lenne, de leginkább a villámhárító érdekelne, mert idegesít
. Előre is köszi a válaszokat.
Aktív témák
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Colermant sem találom, aki elvileg Vizimában van. A térkép azt jelöli, hogy a Szőrös medvében van, de nincs. A sírásónak kutyafaggyút kell összeszedni a kóbor kutyáktól, de gőzöm sincs hogyan kell. Nos hát ennyi problémám lenne, de leginkább a villámhárító érdekelne, mert idegesít
. Előre is köszi a válaszokat.