Hirdetés
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferjoe01
üzenetére
Mi is a problémád ?
Szerk.:
Ja látom, vagy rosszúl írtad ki a dvdre, vagy nem jó modban van a dvd-d vagy esetleg a vinyoddal van gond, másokknál is volt ilyen baj, próbáld meg pendriveról telepíteni az segített sokaknál. Az hogy ide kik járnak meg érdekes, mert általában más olyan felhasználok mint te is, akik esetleg próbálkoznak találgatnak, de nem látják a gépedet így kicsit nehéz megmondani pontosan mi lehet a gond nálad. Fikázni nem kellene azt aki próbál neked segíteni, ha nem próbálkozuik nem tud segíteni. Te meg örülj hoyg próbálunk segíteni ahelyett hoyg fikáznál, járnak ide olyanok is akik programozok meg rendszergazdák, de jár ide olyan is mint én aki 10 éve kora óta gép előtt ül ami már 18 éve volt, sok mindent láttam sok programot hazsnáltam és talán tudok segíteni, nem indenkike de vannak az embernek ötletei amik bevállhatnak.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest