- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferjoe01
üzenetére
Mi is a problémád ?
Szerk.:
Ja látom, vagy rosszúl írtad ki a dvdre, vagy nem jó modban van a dvd-d vagy esetleg a vinyoddal van gond, másokknál is volt ilyen baj, próbáld meg pendriveról telepíteni az segített sokaknál. Az hogy ide kik járnak meg érdekes, mert általában más olyan felhasználok mint te is, akik esetleg próbálkoznak találgatnak, de nem látják a gépedet így kicsit nehéz megmondani pontosan mi lehet a gond nálad. Fikázni nem kellene azt aki próbál neked segíteni, ha nem próbálkozuik nem tud segíteni. Te meg örülj hoyg próbálunk segíteni ahelyett hoyg fikáznál, járnak ide olyanok is akik programozok meg rendszergazdák, de jár ide olyan is mint én aki 10 éve kora óta gép előtt ül ami már 18 éve volt, sok mindent láttam sok programot hazsnáltam és talán tudok segíteni, nem indenkike de vannak az embernek ötletei amik bevállhatnak.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztalos klub
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox Series X|S
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- JBL STAGE 2 9634
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest