Hirdetés
Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
hát már hogy ne tudna

-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor 64bites WMP12+msn beépülő modulra nincs ötlet?

-
nfsu17
veterán
Volt már olyan nektek, hogy:
...most indítottam a gépet, beléptem pH!-ra, ez kb 2-3 perc volt és egyszer csak valami hang megszólalt...elég hangos...amit azért furcsállok, mert minden windows rendszerhang halkra van véve..pl mappákban tallózás, stb. Nem is a vírusirtó frissített, nem lett hozzáadva eszköz.
Végigmentem a hangokon, leteszteltem és nincs köztük.
Nincs összefüggésben az indítással, mert pár napja meg este volt, akkor már több órája ment a gép...és eddig nem minden nap, de ha előjött, akkor csak egyszer.
Nem tudom leírni milyen hang volt.
---------
Bocs, semmi, rájöttem, ránéztem a taskbarra. HDSentinel szólalt meg és leteszteltem programon belül, tényleg az volt. Csak furcsállom, mert hiba esetére adtam meg neki a hangjelzés lehetőséget, hiba pedig nincs.
Storno. -
-
Gorneck
legenda
válasz
forestia
üzenetére
Nem kell csodálkozni...az asquared is ezt csinálja (mondjuk ő nem dob errort, hanem egyszerűen nem indul)...de ha megmondom neki, hogy nem épüljön be a jobb klikkes menübe, akkor müxik jól...rohadt régóta áll fenn ez a probléma ott is...valsszeg az x64 nincs támogatva...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, MediaPlayer-ből X64 alatt van "értelme" a 64bitest használni? (jam már nincs is x86-os mappában, szal nem szóltam.)
A másikkérdés meg annyi, hogy PLS-t le lehet vele játszatni valahogy, vagyis meg lehet vele nyittatni? Vagy marad a régi megoldás, pls2wmp?
-
KINIZSI
tag
Sziasztok!
Nagyon jó lenne,ha valaki tudna segíteni a kövben:
Eddig Xp-t használtam,ki akartam próbálni a Win7-et,feltelepítettem egy másik meghajtóra.
csak egy felhasználói fiókot hoztam létre a nevem alatt,
A probléma a következő:
Nem enged megnyitni semmit, nem rendelkezem hozzáférési engedéllyel dumával,nem tudom megnyitni a sajátgépet sem,a tulajdonságot sem.
az internet explorert elindítja.
A újraindításánál nem kérdez rá,hogy az xp-t vagy a Win7-et akarom-e,automatikusan ezt indítja!
Előre is köszi! -
forestia
tag
pfff. Asztal/Számítógép/jobbklikk/Kezelés >> 1 másodpercnyi "homokóra", és semmi. Nem jön a számítógép-kezelés ablak.

dokkból sem megy:

A Start menü/Eszközkezelő járható út,csak hosszú...
-
pincehely
addikt
Párszor már ültem gép előtt hajnali 1-kor, vagy ha nem is ültem, akkor ment a MPHC.
Még egyszer sem tapasztaltam, hogy elszállt volna az aero, akár egy pillanatra is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hát én úgy emléxek, hogy voltam már fent 1ig, és nem volt ilyen, szal passz.. De amúgy ha le van futtatva az élményindex, akkor is frissítgeti néha magától? Nekem, akkor szürke, ha drivert cserélek, de utána a futtatom, mindig kék marad, bár lehet néha futtatja magától, csak nem tudok róla

Na megyek hunyni, jóéjt nektek.

-
nfsu17
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ha mpeg-ben vesz fel, akkor én vágásra az MPEG-VCR-t ajánlom. Frame pontosan vág, elég gyors, tömörítés mentesen vág, azaz nem kódol semmibe. Nagyon egyszerű és hasznos program. Sok mpeg vágót már próbáltam, de vannak olyan mpeg-ek, amiket nem jelenítenek meg rendesen bizonyos programok...pl hiányzik a vége, közepe stb, nem annyit mutat időnek mint kellene, ezzel semmi bajom eddig nem volt.
---
vagy band1103-nak kell vágnia?
Nem igazodok ki sorry.
-
válasz
band1103
üzenetére
Fogalmam nincs, én meg egyszer sem tapasztaltam. De ha mindenkinek hajnali 1-kor jön elő, akkor nagyon egyszerű, aludni kell, nem kockulni még akkor is

Esetleg meg kell nézni, ütemezett feladatok közt, mint automatikus ütemezés, nincs-e benne. De ez csak tipp.
Core2duo6600: Program kellene, amivel megvágod? Én ugyan nem használom a media centert TV-nek, így azt sem tudom, miben vesz fel, de esetleg egy próbát megér a Cyberlink Powerdirector 8. Igaz nem ingyenes..
Ja hupsz, meg ezzel csak úgy tudod megvágni, hogy utána konvertálni is kell..

-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
De zavar, ezért "átpörgetem".
A franc se fog szenvedni külömböző programokkal, egyszerűbb továbbtekerni nem?
-
virkir
veterán
válasz
IfjVerIstvan
üzenetére
Igen.
kraftxld
A trial enterprise-ban nincs lehetőség rearmolni mivel beépített kulccsal aktiválja magát és csak 10+90 napig használható kivéve ha rendelkezel mennyiségi liszenszel akkor az azzal kapott kulccsal lehet véglegesre aktíválni. -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
WEI= Windows Experience Index(windows élményindex)
Tippem szerint, nálad automatikusan frissül abban az időpontban. -
kraftxld
félisten
válasz
IfjVerIstvan
üzenetére
slmgr -rearm lehetőség már elfogyott?
-
D@ni88
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
én is múltkor észrevettem, be is szaggatott a flashjáték
de végül rekordot döntöttem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IfjVerIstvan
csendes tag
Hi,
Van valakinek gyakorlati tapasztalata a Win7 enterprise eval újrahúzásával?
Céges tesztgépre feltettem, majd felszenvedtem az összes egzotikus céges vackot, userek néhány napig tesztelték, majd szép lassan elfelejtették. Most tesztelnék újra, de persze eltelt a 90 nap.
Működni fog ugyanazon a vason a próba verzió, ha felinstallálom még egyszer?
TIA -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem a WEI futhat akkor, amúgy passz, még én nem vettem észre..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mit értesz eldobja a témát alatt? Azt hiszem egyébként alapból 01:00 kor csinálja a mentést a rendszervisszaállításhoz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
ezt biztos, hogy nekem?
..... -
Joe bácsi
őstag
Hiába állítottam át a biosban S3-ra nem ébred fel alvó módból!

Nyomta neki egy spacet és a vinyó meg a proci elkezdett dolgozni, meg a billentyűzet is erőre kapott, de ennyi volt az egész!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A win 7 MediaCenterrel senki nem vett fel a felszíni digitális adásból (DVB-T).
Senkit nem zavarnak benne a reklámok ? -
bobsys
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
annyi idom nincsen

rss-ben jott -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Meg mondjuk az durvább, hogy elvileg RC-ben is előjött ugyanez az aktiválós gond, az pedig...
Na mindegy, kicsit dühítő...Vagyis nekem akkor volt az, amikor csak indításkor bejött, azt azt se tudtam mivan... Barthezz-é kicsit abszurdabb volt...
-
D@ni88
addikt
hol lehet kikapcsolni a sidebar-t hogy el se induljon?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát pedig, és láttad, nem csak nekem jött vele.. hanem másnak is.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Az eszközkezelőből valamiért nem tudok törölni egy hálózati interfészt.
Hogy lehet másképpen megtenni? -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nálam is eredeti, ennek ellenére dobálja...
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére

-
Morden24
nagyúr
A 6.1 az a Windows 7 NT verziószáma, ahogyan a 6.0 a Vistáé volt.
6.2 max akkor lesz, ha a Win8-nak sem változtatják meg a főverziószámát.
Nem teljesen értem, mire gondolsz. Október 22-én jelent meg a végleges Windows 7. Ha arra gondolsz, hogy Service Pack mikor jön, akkor arra a válasz gondolom az, hogy kb. nyáron, már ha jól tudom.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Win7 alatt CRT monitoron 3D-s játék alatt-ha a játék menüből nem kínálja fel- lehet fixálni a 85 Hz-es frissítést?
Köszi előre is!
-
Mariann294
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jól van na csak kérdeztem..xd
A másikra meg Igen arra rájöttem thx.
-
bobsys
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
tok mindegy mi van a .{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} elott azt irsz oda amit akarsz
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Mariann294
üzenetére
Gondolom olvasgatott, rátalált egy erről szóló cikkre. Így "fedezte fel".

Elnevezheted így is:
Master Control.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
ez pl. itt van leírva: [link]... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
"A másikohgy én hagyni szoktam alapon, mert ha piszkálom a win biztos majd rinyál, hogy kell neki, kapcsoljam vissza."
Én meg nem vagyok konformista.
"A vinyón meg elfér egy 4 gigás v memóra.
"
Nekem elférne akár terrabájtos is.
Esetemben kb. ugyanannyi értelme lenne, mint akár 4 gigásat tárolni. 
Valszeg más lenne a helyzet, ha pl. CAD-alkalmazásokat használnék nap mint nap.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez rohadt jó, mekkora baromság
Kösz, ez poén. 
Azt viszont elfelejtetted említeni, hogy természetesen csak Windows Intézőből (Windows Explorer) lehet megnyitni a "másodlagos Control Panelt".
(Nyilván pl. Total Commanderben nem látszik semmi.)
Csak azért tettem hozzá, hogy ne keresgélje senki egyéb fájlkezelőben.
-
bobsys
veterán
egy kis erdekesseg a buheralast kedveloknek
csinalj egy uj mappat majd nevezd at erre:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
a mappaba belepve egy control panel lesz lathato Action Center, Administrative tools, Bitlocker meg egy rakas mas funkcioval. Oszinten szolva semmi komoly csak erdekes -
Sk8erPeter
nagyúr
Egyelőre én is a 64 bites verziónak tudom be a hibákat (persze itt lehetne hibáztatni a MS-ot és a szoftvergyártókat egyaránt, fene tudja, melyik programnál épp ki a hibás
, az "inkompatibilitás" legalább olyan homályos fogalom, mint még sok más informatikai dolog, ami ezernyi dologtól függ).
A Notepad++-nak korábban is a legújabb verzióját használtam, DE most amióta újratelepítettem ugyanazt, nem hülyéskedik. Franc se érti ezt.Az a "Próbaüzem" felirat viszont még továbbra is ott van, és igen zavaró...

Amúgy azért az eddigi látszat ellenére örömöt is lelek a Windows 7-ben
: pl. konkrétan ilyen durván gyors bootolási idővel még nem volt dolgom egyik eddigi operációs rendszeremnél sem (na jó, kivéve a DOS-t
), átlagban (!) 40 másodperc körül mozog, úgy, hogy nálam az XP agyonoptimalizálva sem nagyon volt hajlandó 50 másodperc alá menni.
És nálam mondjuk a bootolás sebessége eléggé számít.
(Van, hogy gyorsan kell valami a gépről, meg hát ne kelljen már meginnom egy kávét, mire babrálni tudok a gépemen...
) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hmm, lehet, ennyire nem mélyedtem bele a dologba, hogy ezt támogatja-e a VLC. És ez mennyire jelent durva minőségbeli különbséget?

És mi a helyzet az MPC:HC lejátszóval vagy a GOM Playerrel?
Ezek szerint amúgy Te sem pártolod az integrált codecekkel rendelkező lejátszókat?
Akkor mi számít "jó" lejátszónak? Mert hogy a Windows Media Player számomra nem számít annak, az is biztos. És szerintem ezerszer idiótább beállításai vannak, mint mondjuk a VLC-nek...
Főleg, hogy alapból nem képes avi-k hozzárendelt feliratlejátszására, ahhoz is trükközni kell, ne má'...
Többek közt ezért szeretem a hordozható lejátszókat, mert nem kell külön szarakodni a kodekek telepítgetésével (így tényleg csak olyan kodeket kell felraknom a gépemre, amit amúgy is gyakran használok, esetleg videószerkesztésnél, vagy egyéb miatt van rá szükségem, nem kell bajlódni olyan kodekek felrakásával, amik igazából egy-két, talán évente megnézett videóhoz szükségesek), meg a feliratok lejátszásával. Megy, és kész.(#6752) Morden24:
"Egyébként miért olyan nagy para a codec pack?"
daa-raa itt megadta a választ, 2. mondat. Én se szeretem, ha egy kodekcsomag teleszarja a registry-t akár tök felesleges dolgokkal is, amikre az életben nem lesz szükségem.
Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel
, ha van egy-két kodek, amire ténylegesen szükségem van, akkor azokat felpakolom, nem olyan nagy cucc. -
Puma K
nagyúr
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az angol ultimate-hez leszedett magyar nyelvi csomagot ki lehetne valahogy menteni mondjuk egy pendrive-ra? Mert újra akarnám tenni a gépet, de a "mobilnetem" lassú és azt a 700Mb-ot mire leszedem az kész kínszenvedés lenne.
Most akarnék venni még egy Western Digital 500Gb AAKS típusú vinyót amit rendszer vinyónak használnék. Természetesen szét particionálva (most kap 74,4Gb-ot amin jelenleg 50Gb van, az új particiója meg lenne kerek 70Gb) , mert a régi 160Gb-os Maxtor eléggé kerreg és zavar meg már ideje lenne 4 (talán 5?) év után nyugdíjba küldeni az Asus 7900GT mellé tenni emlékbe

-
Morden24
nagyúr
válasz
molngab
üzenetére
Valszeg van valami egyéb program, ami mindig megváltoztatja a társítást, esetleg valami tisztítő util, ami van annyira intelligens, hogy töröl bizonyos registry beállításokat.
Vagy ha konkrétan egy programról van szó, akkor lehet, hogy a hivatkozás vagy valami egyéb bejegyzés hibás, és ezért nem lehet konkrétan hozzá társítani.
Ez egy random hiba, vagy konkrétan egyfajta file vagy program esetén fordul elő?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem párszor dobálta, utána ráhagyta. Hasonlóképp mint a regisztrációs hülyeség....
-
Yamaha DS-XG (724-es) hangkari-hoz talált valaki működő vista vagy Win 7 drivert?
-
efundulus
csendes tag
Biztos van köztetek olyan aki külföldi webshop-ban wette meg windows 7 op. rendszerét ( pl. Amazon). Arra lennék kíváncsi mennyibe kerül a szállítás illetve van-e egyéb költség mert úgy láttam sokkal olcsóbban megvehető mint nálunk. De addig nem akarok belevágni amíg nem tudom a költségeket. Aki tud segítsen.
-
virkir
veterán
-
Tosee
őstag
Energiatakarékos üzemmódban megy a win?
Lehet, hogy kikapcsolja a hálózati kártyát a win, hogy energiát takarítson meg...
start -> keresősávba írd be, hogy eszközkezelő (device manager), és nézd meg a hálókártyánál, az energiagazdálkodás fülön nincs-e véletlenül ez a funkció engedélyezve! Ha igen, akkor vedd ki a pipát előle, és próbáld ki... -
netboy
senior tag
mi lehet a probléma szerintetek?
hp pavilion notebook, windows 7
tökéletesen működik wifin a net, lanon...
amint pppoe-vel a digire betárcsázok a noti egy idő után kifagy mi miadt van?
nagy csomagforgalom? nagy sebesség? (10MB/s)
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

hidd el te is jobban jársz!

Megnézem hátha

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy hogyan fedezted fel?
Ezenkívül meg már nem egyszer szoptam meg az ilyen-olyan neves kodekcsomagokkal, amiket Te is később említesz. Azóta nem élek ilyenekkel