Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
forestia
üzenetére
A daemon-tools hibára lenne egy tippem. Amikor próbálgattam az f-secure-t ugyanez volt. Nem igazán akart menni mellette. Tehát a vírusirtónál kéne keresni a gondot. Szerintem itt a threatfire kavarhat be, mert az a-squareddel nem volt nálam gond. Vagy esetleg, ha mindkettőnél rezidens védelmet használsz, az sem jó dolog.
-
Cimbooora
aktív tag
Valamint még annyit szeretnék kérdezni, hogy az ultimate, mivel jobb a professionalnal?
Saját tapasztalatok alapján.. -
sqaddy
tag
Sziasztok!
Nekem is előjött már az a bizonyos "kékhalál" már egy párszor. Megnéztem a bluescreenview programmal a hiba okát, de nem tudok rájönni, mi lehet.
Ötlet?

-
< CyberBob >
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha UltraISO-val csinálod nem kell formázni és fat32 is marad.
Leírás:
"Windows 7 iso kiírása pendrive-ra:1, Indítsuk el az UltraISO-t mint adminisztrátor
2, Írjuk az iso képet az USB stickre, követve az alábbi lépéseket:- Nyissuk meg a windows 7 iso fájlt
- A BOOTABLE fülön válasszuk a WRITE DISK IMAGE sort
- Válasszuk ki az USB stick-et a "Disk Drive" alatt
- Válasszuk a módszert (ajánlott az USB-HDD+)
- Nyomjunk a WRITE gombra
- Győződjünk meg arról, hogy a BIOS-ban az USB van az első helyen"Ez a megoldás jó más bootolható iso-hoz is (XP, LiveCD, szerviz cd/dvd).
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor érdemes feltenni a Win 7 64bit-es változatát.
A proci szerintem adott e6400, de a ram, ha 2gb-om van az elég, vagy jó lesz úgy?
Nem nagyon vágom a dolgokat, de mintha olvastam volna ilyet valahol...

Válaszaitokat előre köszönöm!!

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
pzstm oldalán van leírás is hozzá, meg program is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
pendriveról megy a win7 telepítés de kell 4 gigás minimum.
-
Valed
tag
utorrent témához: nálam az volt a baj hogy azok a hd filmek amiket egyszerre néztem és seedeltem az utorrent felzabálta a memóriát
De átállítva: beállítások/haladó beállítások/átmeneti tár/automatikus átmeneti tár méretének felülbírálása és kézi megadása részt bepipáltam és megadtam 200mb-t. Ezután megszűnt a probléma végig alacsony marad a memória foglalás. -
Core2duo6600
veterán
Hello
A windows 7 Media Centerrel kapcsolatban van egy kérdésem:
Digitális tunerrel felveszek egy filmet, hogy tudom a rögzített anyagot megvágni.
WTV file ból kéne nekem egy használható file, amit be lehet tölteni a video vágó progikba.
Powerdirectort használtam eddig az analóg adásokhoz, ez megeszi a wtv file -t
Azonban a nálunk sugárzott adások h264 kódolással rendelkeznek, és ez gondot okoz.
Az a lémyeg, hogy olyan program kell ami átteszi egy másik konténerbe, az adatfolyamok újrakódolása nélkül. -
pzstm
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Enterprise= mennyiségi licencel rendelkező Ultimate
-
Lenry
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
persze az Enterprise verziót nem is lehet, csak mennyiségi licencben megvásárolni, így azt hiszem a kérdés ezzel eldöntetett
-
hülyegyerek
addikt
Valaki erre?:
A következő a probléma: Vettem egy laptopot még egy fél éve,amin 32 bites xp fut.Az asztali gépen 64bites win7 van.Csináltam egy wifi hálózatot a két gép között,csak az a probléma,hogy az asztali gépről látom a laptop meghajtóit,fordítva viszont nem működik.A megosztás mindenhol be van állítva,tehát nem ez a baj.
Mit kellene beállítanom,hogy a laptop is lássa az asztali gépet? Szeretnék ugyanis a laptopról nyomtatni,viszont a nyomtató az asztaliba van bedugaszolva. -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
win7-ből melyik a jobb kiadás, az enterprise, vagy a professional? van egyáltalán lényegi különbség köztük?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
band1103
üzenetére
Egy full hd film 0-3% processzor terhelést produkál hd4850-es kártyával, ha nem a vga számol akkor ki.
Más: xvid kódek+VirtualDub közel fele annyi idő alatt végez a tömörítéssel ha a vga is besegít, h264 tömörítésnél meg gyorsabban.sfdrakex: már több mint másfél éve benne van a meghajtókba (akkor vettem a hd4850-es kártyát és már vígan ment vele).
-
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Ja, bocsesz, félrenézetm, azt hittem, hogy ha hibernálásba stb világításról van szó.
Nos, nem minden alaplapon van ilyen BIOS opció, ha van akkor wake from PS/2 mouse vagy hasonló néven keresendő. Van olyan lap is, amin az alaplapon jumper segítségével lehet szabályozni ezt a funkciót. Az alaplapod kiskönyvét nézd át, ha van ilyen jumper esetleg, az biztos fel van tüntetve.Fire.
-
band1103
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Valamit nagyon benéztél
Vagy te nem mélyedtél még el a témában rendesen.
Az meg hogy ki volt az első alkalmazó az nem jelent semmit. Az IBM a legjobb mert nekik volt a legelső x86-osuk?
-
nfsu17
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi.
Pontosan ugyan ezt látom én is.
És jól is végzi a dolgát, mert egy ideig jó.
Aztán pár nap és nem.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
band1103
üzenetére
Valamit nagyon benéztél mert az ati kártyák gyorsították a hd anyagokat először. Az hogy az nv visszamenőlegesen is biztosította néhány kártyáján a gyorsítást részben azzal nem megyünk messzire.
A Compute shader is támogatva van az ati-nál nem csak az 5x hanem a 4x, 3x kártyákon is persze a hardver képességeitől függően, de ez nincs másképp nv-nél sem. -
band1103
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Onnan hogy az ati driverei úgy vannak megírva jelenleg hogy csupán az UVD egységet használja a hd tartalmak gyorsításához míg az nV driverek már GPGPU-ra vannak kiélezve.
Lenry Köszi utánanézek majd, bár most nem kikapcsolásról hanem alvó álapotról van szó. Kikapcsolás esetén nem világít a mouse.
-
band1103
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
És neked?

De ez már off. Viszont ha benézel és olvasol a HD filmek lejátszása /Olvasd el az első hsz-t!/ topikba akkor többet fogsz tudni.
Bár lehet lemaradtam volna arról hogy kipótolták a legújabb driverben azokat a hiányosságokat mik miatt az nV karik jobbak? -
Clemi
veterán
Milyen alapvető szabályokról beszélsz?
Nos, a számítástechnika világában van néhány ilyen alapvetés, aminek a részletezésébe most nem merülnék el, mert nem akarom feleslegesen koptatni a billentyűzetet, hogy téged idézzelek.
Amiről a te hsz-eddel kapcsolatban írtam, az a sokszor visszatérő kérdés, hogy hogyan kell kiírni egy ISO fájlt. Már ne is haragudjon senki, de aki egy ilyen kérdést egyáltalán feltesz, az tényleg nincs tisztában alapvető dolgokkal, és igazán elővehetne valami könyvet a témában, vagy legalább utána olvashatna. Hja, hogy milyen sokan nincsenek ezzel tisztában? De ők nem is telepítgetnek, meg piszkálják a gépükre telepített rendszert!De elhangzanak itt olyan kérdések is .... de inkább hagyjuk
-
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az opció Disabled-re van állítva és mégis világít. Viszont nem USB-s az egerem. Most akkor mit csináljak?
-
band1103
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Csak akkor muzsikálnak jobban ha csak a 3D teljesítményt nézzük. Nem véletlen tettem bele a 8400GS-t. Nincs az az ATI kari vagy igp ami jobban tudna segíteni hd filmeket gyorsítani mint ez a kicsi nV kari. Főleg ha W7-ben gondolkodunk.
"ATI chipes laphoz amin van meg egy integralt ATI videochip "illik" Ati kartyat betenni a bekesseg miatt, "
Viszont egy GPGPU-ra képes GPU-hoz "illik" olyan DX11-es drivert írni ami full támogatja a Compute shader-t ahogy az nV csinálja. Ha az ati nem tartja be az "illemet" akkor én miért tegyem?
Nem voltam boldog mikor kiderült hogy nV karit kell használnom. -
nfsu17
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
HKEY......
Az enableprefetcher 3-ason van és kinyomoztam, hogy ez a "mindent" beállítás, szal ezt valami törli tuti.
Avastom van, a-squared, de csak a free, meg malwarebytes, de egyiket sem futtattam mostanában.

CCleaner volt fent, de töröltem, csak nem ügyködik a háttérben, ha nincs is fent.

-
rento
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszönöm!

-
fecg21
aktív tag
Milyen alapvető szabályokról beszélsz? Nem hinném hogy olyan "alapvető szabály" lenne az hogy másolt lemezekkel szarakodik az ember, aminek ugye nem sok köze van a bolti dobozos verzióhoz. Egyébként meg elég világosan megfogalmaztam hogy a lemezt nem én írtam ki, sejtettem hogy rossz , de nem voltam benne biztos, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, biztosra akartam menni.
Úgyhogy nyugodj meg szépen, a tájékoztatást meg azt hiszem hogy minden érintett nevében megköszönöm, bár ezért értelmetlen volt koptatni a bill.t. -
Steelmanus
addikt
válasz
band1103
üzenetére
Bocs most latom hogy az alaplapunk egyforma am a videokarid NVidias. En az ATI driverekrol irtam igen a telepitoresze mar egyforma az Xp-nek es a W7-nek is mivel regen hasznaltam NVidia karit ott nem tudom a telepites menetet igaz mindenkit rabeszelek akkor csak termeszetesen ha egy ATI chipes laphoz amin van meg egy integralt ATI videochip "illik" Ati kartyat betenni a bekesseg miatt, es amugy is ma egy kicsit jobban muzsikalnak az ATI karik. Nem baj hetfon hoznak egy Inteles gepet es abban NVidia 8600GT van majd megnezem hogy mikent mukodik a telepitoje.
-
Hali!
Csak ötletem van, pontosan nem tudom mi okozhatja.
1. Prefetch/előtöltés legyen bekapcsolva
2. ha használsz rendszer optimalizáló progit vagy akár csak egy sima registry takarítót, akkor ellenőrizd, hogy nincs-e véletlenül ehhez hasonló opció is bekapcsolva, mint pl "Régi prefetch adatok törlése"Joe bácsi
Na akkor remélhetőleg S3-ra állítva, megoldódik a probléma...
rento
hálózati és megosztás központ/Adapterbeállítások módosítása aztán a hálókari ikonját fogd és vidd(drag and drop) módszerrel "áthúzod" az asztalra.Fire.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
S1&S3-on volt. Most átraktam csak S3-ra!
-
nfsu17
veterán
Kérek szépen valakit nézzen rá, roppan idegesítő, hogy van 100GB hely a c-n, 4GB ram, több mint 70%-a kihasználatlan, és 24 óra alatt elfelejti a kis miniatűr képek megjelenítését, mind videók, mind képek esetén, azaz előről kezdi el elemezni ezeket, és míg végigér egy 1000 képet tartalmazó mappán....

Közrejátszhat ez, hogy ezt találtam eseménynaplóban?
A lemeztöredezettség-mentesítő sikeresen befejezte a(z) rendszerindítás-optimalizálás műveletet a következőn: (C)
Ez tök auto megy, nem én indítom el.
11:30-kor volt ez és kb ezután már nem volt miniautűr.
-
rento
őstag
#6503-re valaki?

-
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Több neve van, alaplaptól/BIOS-tól függően, de leggyakrabban Power On By Mouse néven található a korábban már említett BIOS menüpontban.
(Itt található a Power On By Keyboard is, ha kikapcsolod a gépet nem fog világítani pl a NUMLOCK(hisz nem kap áramellátást a billentyűzet)
(ezt sokan alapban beállítjuk, hogy egyből be legyen kapcsolva a numerikus billentyűzet)Fire.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
band1103
üzenetére
Soha nem értettem miért kel ennyit agyalni a 32 vs. 64 bit kérdéssel. Ha a hardver támogatja akkor 3 GB ramtól 64 bites rendszer kell (32 bites rendszer egy alkalmazásnak csak 2 GB ramot ad + amit a rendszer foglal és már igy is marad fölösleges memória). Ha meg sok eszközhöz nincs meghajtó vagy régebbi programok nem mennek rajta akkor legalább megpróbálta és felteszi a 32 bites rendszert.
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az én felébresztő eszközöm a bekapcsológomb de ennek ellenére energia marad az egérben is ami viszont világít az éjjel sőt villog mint a disco. Hol lehet beálítani hogy alvásban ne kapjon az egér energiát?
-
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Hali!
Akkor a BIOS-ban állítsd át S1-re, ha meg ezen volt akkor S3-ra. Ha S3-on van jelenleg, akkor van esély, hogy eltűnjön a jelenség, fordítva kevesebb az esély, mert az S3 mód az egy ún "mélyebb" alvás biztosít a gép számára(szinte minden le van kapcsolva ilyenkor, csak annyi energiát biztosít a táp, amennyire szüksége van a "felébresztő" eszköznek, mint egér, billentyű)
Fire.
-
forestia
tag
Sziasztok!
Egy picit visszakanyarodnék a utorrentes memóriás dologig. Az 1.8.4-es verzióval nem, de az 1.8.5-ös változatnál azonnal feltűnt, hogy elfogy a memória. A memóriahasználat szépen lassan felkúszott 98%-ra úgy, hogy csak a kliens ment.Fagyás nem volt, de akadt mint a sz@r. eszközkezelőböl sem derült ki, mi zabál. Ha kiléptem a mikrotorrentből, a felh. memória visszaesett kb. 1-1,4GB-ig. Maradt a downgrade.
Más:
A napokban kibővítettem a vírusok elleni védelmet(ThreatFire, A-squared).Ma bootoláskor nem indult el a daemontools lite. Aszonta: windows 2000 meg sptd 1.60-as környezet szükséges.
Reinstallkor ezt az ablakot dobta:
Azóta se előre se hátra.Ha valakinek van ötlete ezekre a dolgokra......előre is köszi.
Üdv
-
Joe bácsi
őstag
A webcamra azt írja az eszközkezelő, h. már telepítve van hozzá a frissítés és OK a webcam. De a francér nincs hang????
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
S1 és S3-at támogatja.
S2-őt nem támogatja.De akkor miért nem tért vissza alvás módból?
Spacet nyomtam és a proci elkezdett dolgozni, de a monitor gombaj csak villogott. Kép nem volt!
-
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az Ubul megfektetett
Egyébként csak magamból indultam ki mert úgy emlékeztem hogy nálam sokkal több karakterből ált és bekavarodtam. De tényleg nálam is S3(STR) a megnevezés úgyhogy bocs. -
válasz
band1103
üzenetére
Hali!
Nem. Alapban mindig S1/S2/S3/S4-el kezdődik az érték, olyan persze lehet, hogy pl S3(STR) stb. Én nem találkoztam még olyan BIOS-al, amiben pl Ubul-nak hívták volna az S3-at...

Joe bácsi
startgombon katt, az alján ott a beviteli mező, oda beírod h cmd és enter, majd pedig a megjelenő parancsablakba/konzol ablak (leánykori nevén DOS ablak) powercfg -a és enter. De ezt a lépést ki is hagyhatod, ha egyből ellenőrzöd a BIOS-ban, ahogy korábban írtam.Fire.
-
hülyegyerek
addikt
Megoldódott a nyomtatóprobléma:3 reboot segített neki.
A következő probléma: Vettem egy laptopot még egy fél éve,amin 32 bites xp fut.Az asztali gépen 64bites win7 van.Csináltam egy wifi hálózatot a két gép között,csak az a probléma,hogy az asztali gépről látom a laptop mappáit,fordítva viszont nem működik.
Mit kellene beállítanom,hogy a laptop is lássa az asztali gépet? Szeretnék ugyanis a laptopról nyomtatni,viszont a nyomtató az asztaliba van bedugaszolva. -
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És hol találom a futtatás vagy mifene parancsot?
Az xp-ben a startban volt. -
band1103
őstag
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Csak akkor kell ha kell a 4GB ram az meg csak akkor kell ha van vagy szeretnél olyan progit ami szeretne és képes többet használni mint 2GB.
Fire/SOUL/CD Nem elképezhető hogy más más alaplapok bioszai más névvel, megnevezéssel jelölik a S3-at? Mert lehet hogy nem pont az S3 kifejezéssel fog találkozni a bioszban.
-
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Hali!
WonderCSabo kolléga arra próbált rávílágitani, hogy ellenőrizd, milyen ún. ACPI üzemmódot támogat a rendszer(amúgy alapban a Vista/W7 az S3 üzemmódot támogatja) és hogy jelenleg mire van állítva. Ezt úgy teheted meg, hogy parancssorba beírod a powercfg -a és enter.
Ha itt nem S3 lesz a használt, akkor az okoz(hat) hibernálási és "alvászavarókat".
Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy belépsz a BIOS-ba, és az ACPI Suspend Time opciót S3-ra állítod(általában S1-től S4-ig állítható). Ezt a menüpontot a Power Management Setup(vagy hasonló) részben találhatod a BIOS-ban.Fire.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt lehetne magyarul, mert fingom sincs, h. mit írsz?

-
pschio
őstag
tudja valaki hogyan lehetne fixálni azt, hogy a hálózati jelszavakat megjegyezze a gép? mert hiába pipálom be hogy hitelesítő adatok megjegyzése. köv ujraindításnál megint kell neki. és nem csak 1 gépen csinalja ezt, hanem az összesen amin win7 van.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem reagált rá.
sfdrakex: Akkor egy 3 Ghz-es proci, 4 Giga ram, 1 Gb-os video kari és 2 db 500-as vinchit amiknek 32 ram-juk van nem lát teljesen a 32 bites win7?
-
pincehely
addikt
utorrentről:
Én jelenleg is az 1.7.7-es verziót használom, mindig is ezt használtam.
Próbálkoztam már régebbi, és a legújabb beta állapotú kliensel is. Ilyen problémát még egy operációs rendszernél sem tapasztaltam, pedig volt egy pár.Ott valami egészen más probléma lehet, de nekem gyanúsan valamilyen vírus lehet.
Főleg, hogy a hiba két haver között jelentkezett, így gyanítom, hogy vagy msn-en osztották meg egymással a kártevőt, vagy a WIN7 telepítő lemezük közös, vagy származik ugyanabból a megbízhatlan forrásból. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Gép restart se veszi ki? Nyomj rá még egy felfüggesztést, frissitést, ujabb felfüggesztést, megszakítást.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Függeszed fel és töröld a benn ragadt fájl-t, és indítsd újra a gépedet!
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Elég idegesítő problémám van.A nyomtatóm elkezdte össze-vissza keverni a nyomtatandó oldalakat,amikor pedig megnyomtam a nyomtatás felfüggesztését,a dokumentum ottmaradt a nyomtatási listában törlés státusszal.
Azóta nem tudok semmit nyomtatni,mert ott van az a fájl.
A rendszermappák között hol találom meg a nyomtatási listát? Előre is köszi. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Tegnap megnyitottam egy két mappát, amiben képek vannak.
Szépen "elmentette" magának a kis képeket, így ma délelőttig jó gyorsan betöltődött a mappában lévő képek.Semmi extrát nem csináltam, csak neteztem, filmeztem, videót kódoltam és a mappát most újra betölti, azaz a kis képek mentése "elveszett".
Magától miért törlődik? Mert én nem töröltem.

-
neduddki
nagyúr
HI!
atom z520-ra rakott mar vki w7-et mennyire nyiogvenyeleso? /2g ram azert van benne /
koszi
udv
neduddki
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Klikk a régi eszközre és a nézetnél vagy akár jobb klikkre is előjön a régi hardveres menüpont. Most nem xp-s gépnél vagyok de ha ismeretlennek lát valami akkor elöjön ugy emlékszem.
32 bites OS ek összesen 4 giga ramot látnak ebbe beletartozik minden a gépben lévő hardvereken található ram, tehát ha 4 vagy több giga rendszer memoriád van akkor abból annyit használ amennyi a 4 ből a többit kivonva marad. PL 4 -512 vga-hdd-k gyorsitótára egyéb aproságok, marad 3,25-3,5 giga. DE 1 alkamazásra max 2 giga ramot tud adni, míg a 64 bites az összeset.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ezt hol találom: Van olyan az eszközkezelőben hogy régebbi hardver telepítése esetleg próbáld azt. Te írtad!
Másik kérdés, h. alvó állapotból ,h. leht visszahozni a gépet? enterre és spacera nem reagált!
A 32 bites win7 mekkora prociig és magig, és mekkora ram-ig támogatja?
-
rento
őstag
Hali Mindenkinek!
Valaki megtudná mondani, hogy windows 7-nél hogy kell kirakni az adsl kapcsolat ikon-ját? tehát betudom állítani az adsl-hez szükséges jelszót és felh.nevet, a hálózati beállításoknál, kapcsolódik is a netre, csak ugye xp-nél meg vistánál volt olyan hogy ezt rakja ki az asztalra ikon-ba, és akkor onnan kellett csak kapcsolódni. Itt win 7-nél nem találok ilyen beállítási lehetőséget, pedig tuti hogy van, csak nem találom

negyedes: attól függ hogy milyen procid. van olyan proci ami támogatja a hardveresen, van ami nem.
-
rdi
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt lehet valahogy image-ből telepíteni? ugyanis nem nagyon van üres dvd-m...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként csak magamból indultam ki mert úgy emlékeztem hogy nálam sokkal több karakterből ált és bekavarodtam. De tényleg nálam is S3(STR) a megnevezés úgyhogy bocs.