Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nincs vírusom.
Érdekes a jelenség: Amikor kilőttem azt az svchost.exe-t ami a magas CPU terhelést generálta a Plug And Play szolgáltatás leállása miatt kellett resetelni.
Amikor újraindulás után ismét elkezdte zabálni a procit az svchost egy érdekes hanghiba lépett fel: Ventrillot használok és a CTRL-t nyomva tartva egy hang jelzi, hogy beszélek. Ez azonban most nem működött; hangok a windowsban sem voltak.
Korábban láttam (még napokkal ez előtt), hogy a hangkártya driverje azt írja ki (ilyen alaplapra integrált HD Audio), hogy The Jack Plugged Out majd utána rögtön,hogy Plugged in. No gondoltam egyet, aztán újracsatlakoztattam a headsetem jackjét...
És Voi la nem pörgött az svchost... És azóta sem pörgött fel, pedig ment a gép bőven mióta írtam a hozzászólást...
Nem értem... és Ti?
Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Eredeti játékok OFF topik
- Foxpost
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest