Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Sürgős problémában kérnék segítséget. A notimon hivatalos Win 7 home premium van, a melóban is használom, ahogy ma reggel is használtam. Aztán ki kellett mennem terepre és most hogy visszajöttem, a gépet bekapcsolva az asztal betöltése nem valósul meg, csak az egér kurzora jelenik meg, aztán hót sötétség. Az egér mozog is, Fn+ billekkel pl a fényerőt tudom változtatni is, de az asztal sehol. Csökkentett módban elindul és hibája sincs, de normál módba b.szik az alkotmányra.
Van erre valami ötletetek, újratelepítést kizárva?

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs