Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Ja, ezt még nem láttam, mikor válaszoltam:
Nincs nálam a kristálygömböm
Leszedtél, leállítottál valamit? Valami remek gyomlált telepítővel ment fel a Windows? Turkáltál a service-ek között? Használtál valami remekbeszabott tuningoló, optimalizáló, tweakelő gaggyulatot?
Nem gyomlált verzió, nem állítottam le semmit, és nem optimalizáltam vagy tweakeltem. Illetve: a ccleaner lefut néha, nincs swapfile, nics hibernálás, csak ilyen normális dolgok.
Én leginkább a Media Centerre gondoltam, azt az összetevők eltávolításával leszedtem. De már ez miatt visszatettem, és nem javult a helyzet.A teszt a Pcmark 7 video tesztje az elején. Itt a harmadik kérdés válasz erről szól, azt hiszem.
Ez szerint a Microsoft Media Foundation, vagy a Media Foundation Fast Transcoding a ludas. Csak nem tudom pontosan mik ezek, hol vannak, minek a része, stb...
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Honor 200 pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest