Hirdetés
Aktív témák
-
leyo76
senior tag
Szakértők segítségét kérném:
Adott egy gép, 8db usb csatlakozóval, ebből 2db előlapi, többi hátul - Win7 oprendszer.
Ehhez hozzá jön egy tp-link wifi usb a másik oldalon tp link router (tp link szerint is összeillenek, bár ez nem nagy lényeg).
Bedugtam, win7 alapból nem ismerte, de letöltötte a hozzávaló drivert, települt, elindult minden ok. Majd 5 perc után előbb megszakad a net, majd eltűnik az eszköz. Kivettem vissza dugtam megint 5 perc és kész.
Na de a csavar, bedugtam az előlapi usb-be, elindul csatlakozik és megy és megy, stabil. Visszarakom hátra, ugyanúgy 5perc után feladja.
Leszedtem a tp-linktől a drivert, ugyan ez a szitu. Nem vágom mi a franc van vele.
Eszközkezelőben hibakód 10, eseménynaplóban eseményazonosító 5003.
Erre tud valaki valami okosat?
(azért kellene mindenképp hátul hogy a gyerek ne játsszon vele)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest