Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Powerbank topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
leyo76
senior tag
Szakértők segítségét kérném:
Adott egy gép, 8db usb csatlakozóval, ebből 2db előlapi, többi hátul - Win7 oprendszer.
Ehhez hozzá jön egy tp-link wifi usb a másik oldalon tp link router (tp link szerint is összeillenek, bár ez nem nagy lényeg).
Bedugtam, win7 alapból nem ismerte, de letöltötte a hozzávaló drivert, települt, elindult minden ok. Majd 5 perc után előbb megszakad a net, majd eltűnik az eszköz. Kivettem vissza dugtam megint 5 perc és kész.
Na de a csavar, bedugtam az előlapi usb-be, elindul csatlakozik és megy és megy, stabil. Visszarakom hátra, ugyanúgy 5perc után feladja.
Leszedtem a tp-linktől a drivert, ugyan ez a szitu. Nem vágom mi a franc van vele.
Eszközkezelőben hibakód 10, eseménynaplóban eseményazonosító 5003.
Erre tud valaki valami okosat?
(azért kellene mindenképp hátul hogy a gyerek ne játsszon vele)
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest