Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Shurycen
tag
Szevasztok!
Segítsetek kérlek! A napokban vásároltam egy WD 1TB caviar black-et azt hiszem 1001FALS ha számít, bár nem gondolnám! Szóval az történt, hogy az előző hdd-men 2 partíció volt egy az op-nak másik az adatoknak, na most én betettem e mellé az új hdd-t és csináltam rá win7 alatt 2 partit, 1 az op-nak ugye blabla!
Szóval nem a hagyományos módon készült el a windowsnak való partíció ahogyan a telepítő lemezzel készülne hogy létrehozna egy 100 megás partíciót hanem a nélkül!
Szóval felment a rendszer meg driverek meg frissítések+progik, majd amikor a vírusirtót is feltoltam és újraindult a gép, akkor onnantól kezdve az üdvözlőképernyőn kb. 3 percig forog az egér kis mutatója, majd miután bejön a win akkor szétakad az egér és minden, tehát gyakorlatilag használhatatlan! ezután újra tettem a win-t de már a win7 lemezzel particionálva és hagytam hogy létrehozza a 100mb-os partit magának, és utána a gép tök jól ment, bár most még nem toltam fel rá mindent...Szerintetek van köze egymáshoz, vagy lehet rossz a HDD????
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs