Hirdetés
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Tudom, mi az a superfetch. Azt én értem, hogy annak idő kell, azzal nincsen baj.
Azzal van a baj, hogy megakad néha a Windows. Nah azt nem kéne.
Esetleg még arra is gondoltam, hogy kikapcsolom az automata keresést, hátha javít valamit, bár azt elvileg csak IDLE-be csinálja.
A boot az mitől gyorsulna? Egy win van csak fent és egy winyó.
Hát elkezdem használni, de ez nem a picit lassabb, legalábbis a boot időt tekintve.
Van mikor betölti a zászlót bootnál és utána, míg bejönne az üdvözöljük egy fekete rész jön be 2-3 mp-ig kb. ami eddig nem volt. Aztán az üdvözöljük szöveg is sokáig bent marad.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest