- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
moonman
üzenetére
Valamennyi lassulást érzékelek sp1 óta. Viszont SP1 telepítése után megbolondult az egér és a bill. (Logitech Cordless Desktop Wave Pro páros, amik egy ATEN KVME Switchen csücsülnek) Mintha le lett volna terhelve a rendszer, akadt az egér mozgása és a bill. leütések egy részét kihagyta, némelyet meg kétszer érzékelt.
Eszközkezelőben többször eltávolítottam az összes HID cuccot, elsőre ez sem segített, de most - lekopogom - úgy tűnik megszűnt a szakadozás.
Először szívtam az SP1 telepítésével, sikerült megoldani. Utána szívtam a bill-egérrel.
És ez csak az egyik gépem - noti -, az asztalira szintén nem akar felmenni az SP1, de miért is ne, itt már másik hibakódot dob. Még nem volt időm utánajárni, majd ha lesz kedvem, egyelőre elég volt a szop@sból... És még utána következik a gyerekek gépe is... előre félek, hogy ott milyen hibát fog kidobni.
Mindegyik rendszer jogtiszta, nem buherált.
Aktív témák
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest