Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    Sziasztok!

    Na tegnap beleintegraltam az SP1-et a 64 bites telepitombe ezen leiras alapjan.
    Nagyjabol 1 orat vett igenybe az integralas, majd ezutan ujra telepitettem a W7-et.
    Hat mondjuk kicsit meglepodtem hogy a Lemezkarbantartoban ugyanugy ott volt a Szervizcsomad biztonsagi eltavolitajaban a 640 Mb, gondoltam hogyha integralva van nem lesz ott. A Lemezkarbantartot Rendszergazdai joggal futtatva mutatja csak, ezt azoknak irom akiknel irtak hogy ők naluk nem latni, es siman grafikus feluletrol eltavolitottam, mert minek.

    Telepites utan viszont egybol leszedett 10 db fontos frissitest amin szinten meglepodtem sot az egyik olyan fontos lehetett hogy meg kozvetlenul a animalt logo utan meg a grafikus kepernyo elott lefutott. Viszont joval gyorsabb lett a rendszer, fokent az Asztalkezeles ami nalam nem csoda hiszen nem egy erogep a masinam, kicsit gyorsabb lett a bootolas, aminek viszont nagyon orulok az az hogy joval gyorsabb lett a kilepes, es nem ragadnak be a taszkok ami a regebbi verzioval fokent telepites utan sokszor elofordult.
    A helyfoglalas - igaz nem hasznalok tul sok progit, pl LibreOffice es nem MS Office - de akkor is szamottevoen kevesebb lett, ez inkabb az SSD tulajoknak kedvez.
    Tehat aki veszi a faradsagot / batorsagot, annak ajanlom hogy integralja az SP1-et a telepitobe. USB, es szundi gond sincs. Helyfoglalas, ebben benne van 1 Gb lapozofajl is a C-n:

    spety87 Tolts ki Legyszives az adatlapodon a konfigodat akkor konnyebb segiteni mert eltudjuk pl olvasni a Manual-t amiben levan irva aa BIOS beallitas is.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák