Hirdetés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Miutan letiltottad a WinSAT futtatasat a Feladatkezeloben navigalj el a C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore mappaba es helyezd at a legutolso datum szerinti mentett *.xml fajlokat. En egy W7 telepites utan elsokent tiltom le a WinSAT idozitett futtatasat igy nem keletkeznek elmenyindex fajlok, de most a pelda kedveert manualisan lefutattam, majd az igy kapott fajlokat athelyeztem egy masik particio (D:\Temp) mappaba.

Mint a kepen lathatod a mappaban csak azt hagytam amit a W7-et a telepiteskor letrehozott jobb oldalon pedig azt amit ma manualisan lefuttattam. Mivel nincs fajl a mappaban amit kiolvasson az eredmeny:
Ha ujbol kivancsi vagy ra, akkor manualisan ujbol lefuttatod, igy a W7 keszit egy friss elmenyindex fajlsorozatot.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- Androidos tablet topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs