- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Airpods ultra tetszik. Biztos jó is lesz. Telefon nem tetszik. Szerintem a samsung fold 7 sokkal szebb.
-
helixP
nagyúr
válasz
Bareszotron
üzenetére
Én amúgy akarok.
Ez a lényege. Nem? -
bigrock
addikt
"...ugyanitt fél vese és szivárványhártya eladó..."

-
sohajda90
aktív tag
Hát nem tudom laptop esetében az OLED nevezhető-e természetes fejlődésnek...
Nekem egyébként most rengeteg kütyüm van otthon (több csúcskategóriás OLED mobil, IPS tablet, OLED tablet, QLED TV, OLED TV...), és pont a napokban nyugtáztam, hogy azért az M3 Pro-s MacBook Pro-m IPS kijelző még mindig nagyon top kategória, amikor full sötét szobában bekapcsolom és felvillan az alma logó, a fekete háttérnél sehol nem jeletkezik fényszivárgás, mint más LCD-knél szokott, tisztára, mintha egy OLED kijelzőt néznék, értem, hogy bonyolultabb heylzetekben már nem ennyire jó a helyzet, ott a HDR azért csorbul egy OLED panellel szemben, DE pont a hetekben nézelődtem monitorok között és először mindenképp OLED-et akartam, de mindegyiknél kommentekben kiemelték, hogy munkára nem annyira ajánlott, mert azért bizonyos méret felett még 4K felbontás mellett is látszik a "szöszölődés" a szövegeknél, ami Excel file-ok bújásánál és e-mailek írásánál eléggé zavaró lehet, ezért egy jobb minőségű LG IPS mellett döntöttem ott is. Azért laptopot nem mindenki csak média fogyasztásra használja, munkánál már nem feltétlen jobb megoldás az OLED, főleg full fehér Word vagy Excel táblák nézegetésénél még a fogyasztása is sokkal rosszabb...
-
adamklark
senior tag
Apple biztos nem ad Samsung alá ár szempontból szóval szorozni kell rendesen
-
joey04
titán
Macbook vonalon pofátlannak tartom az Ultra nevet. Az OLED a természetes fejlődés, bele kell tenni a Pro-ba, nem Ultra néven adni...
-
.Szaki.
addikt
Nem tudom milyen árak vannak a Fold esetében, a cikkből indultam ki. 470e körülre tippelték a kínaiak, ha erre rámennek az adók, meg a beszállítás, a dollár->euro->forint árfolyam kockázatkezelés úgy gondoltam, hogy a 650e reális lehet. Azt én sem gondolnám, hogy alá lőnék a Samsungnak, valószínűleg hozzá fogják igazítani.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Azon is dolgozik az Alma.
-
Segal
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Meg aki villogni akar vele...
A Samsung Trifoldokat is elkapkodták külföldön milliós áron szóval kétség se férjen hozzá hogy nagyon nem a 600-as kategóriában fog ez indulni itthon. Viszont azt mondom igazuk is van ha igazán pofátlan árazást is csinálnak mert úgyis el fogják adni...
-
Bareszotron
aktív tag
Egy flipnek több értelme lenne, ez csak annak jó aki egy tabletet akar hordani a zsebében
-
.Szaki.
addikt
Tehát Magyarországon nagyjából 600-650e Ft körül lehet rá számítani.
Remélem be fog válni és esetleg elgondolkodnak egy Flip kialakításon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest