Hirdetés
Aktív témák
-
cornelius
tag
Sziasztok!
Egy furcsa problémám van hálózati megosztással kapcsolatban.
Adott egy Win7 Ultimate, amin megosztottam az összes vinyót úgy, hogy a Windows XP- gépek is lássák. Tudtam is másolni mindegyik meghajtóról. Aztán az egyik meghajtót kicseréltem egy nagyobbra és azzal a vinyóval vannak problémáim. Hiába állítottam be a Win7-ben erre az új vinyóra mindent ugyanúgy, mint a régi vinyót volt, a Windows XP-s gépek csak látják a meghajtó betűjelét, de nem tudják megnyitni. Azt mondja, hogy "You might not have permission to use this network resource."Ha visszateszem a régi meghajtót, akkor azzal megint minden megy. Már adtam neki másik betűjelet is, az sem segített. Mi lehet a gond?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest