- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bluetooth hangszórók
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Szerintem a warez lassan kezd alább hagyni. Ott a steam. Én is nem keveset warezoltam (hozzáteszem nem volt vírusom), de mióta van steamen, inkább megveszem ott. Ott nincs olyan, hogy nem jó a crack, stb.stb. Olyan akciók vannak, hogy aki azokat kihagyja, és benne van a játékja amit szeret, akkor menjen warezolni és sz@rakodjon vele.pl steamen akcióba a fear + 2 kiegje, a fear dlc 2500 ft volt. Simám megvettem, a warez cuccot meg dobtam ki a kukába.. Ja és itt nincs a krekben "vírus" (kitududja mi van benne), mert nem kell.
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.