Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Szerintem a warez lassan kezd alább hagyni. Ott a steam. Én is nem keveset warezoltam (hozzáteszem nem volt vírusom), de mióta van steamen, inkább megveszem ott. Ott nincs olyan, hogy nem jó a crack, stb.stb. Olyan akciók vannak, hogy aki azokat kihagyja, és benne van a játékja amit szeret, akkor menjen warezolni és sz@rakodjon vele.pl steamen akcióba a fear + 2 kiegje, a fear dlc 2500 ft volt. Simám megvettem, a warez cuccot meg dobtam ki a kukába.. Ja és itt nincs a krekben "vírus" (kitududja mi van benne), mert nem kell.
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.