- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
HELP wanted..
sziasztok !
kérem aki tud segítsen...adott egy win7 hu 64bit prof. Egyszer be lett állítva a win7 hogy csináljon egy külső disk-re biztonsági másolatot. Megtörtént szépen zajlott is. No gondoltam próbáljuk ki az acronis trueimage-t (trial). Letölt-install-kipróbál--> frankó. Majd amikor nem kellett letöröltem. Uninstall közben kérdezett valamit amire yes-sel feleltem csak később kaptam észbe hogy az a win7 saját biztonsági moduljával volt kapcsolatos. Uninstall megtörtént és bónuszként eltünt a win7 saját biztonsági mentés lapja is (ami a vezérlőpultból nyitható) ((tehát amikor ráklikkelek akkor kiírja hogy az oldal betöltése sikertelen és tök üres)
Na a baj az hogy továbbra is csinálja a biztonsági mentés amit én már nem akarok..s ha nem muszáj nem installálnék win7-et újravalaki tud ebben segíteni?
előre is köszönöm!
Aktív témák
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest