Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BIOS topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Jó, hát akkor fölteszem azt, bár XP-ben jártasabb vagyok. Mindenesetre Vista után tuti nem fog lassúnak tűnni a tulajnak.
Kösz! -
Crystalheart
őstag
Sziasztok, beírom a kérdésem ide is. Kaptam egy notebookot, hogy telepítsem újra. Nomármost, ez egy Toshiba L30-10N típusú gép, Intel Celeron M 1,86 GHz, 1 GB RAM, a Vista élményindex-mérője 2,3-at tesz rá. (Igen... Vista van rajta jelenleg.)
Szóval nem tudom, szerintetek erre mit telepítsek, XP-t vagy Windows 7-et? Tudom, hogy az XP kora lassan (?) lejár, de nem tudom, a W7 tudna-e olyan gyorsan futni (és futtatni) ezen mondjuk egy erősen visszavett látvánnyal, mint az kikapcsolt látványelemekkel? (A különféle úsztatásokat és áttűnéseket ki szoktam kapcsolni, úgy gyorsabbnak hat a legtöbb rendszer.) Én a saját 2,8-as P4-emen, 1 GB RAM-mal még XP-t használok.
Szerintem semmi extrára nem használták a gépet, Sims2-t meg AoE3-at látok rajta, meg Office.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Macrodroid
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kösz!