Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
válasz
Воланд
üzenetére
Jaja. Nekem pl az ESS akadt össze, pl a képek mappába nem tudtam képet menteni netről, mert kérte hogy rendszergazadaként csináljam, mondom wtf.
Akkor dobott kékhalált is, az új verziója kinyírta a wint, utána meg nem használtam, mert feleslegesnek tartottam. 4 hónap után filóztam, hogy mse2, vagy avira. És az avira nekem jobban bejött, pedig az mse2 is jó. És most nincs bajom vele. kopp-kopp. Még.
Ja és ebből is az ingyenes változatot használom. Szerintem az mse2 majd csak nem akad össze a windows-al.
Mondjuk régebben az avi vs xp volt nálam nyerő. 
Mivel mindkettő microsoft találmány (úgy tudom
), elindítottam egy avi-t és csúnyán explorer.exe hibával elszállt. Ha belementem a mappába, ha megnyitottam egy fájlt. Amint nem nyúltam hozzá, minden jó volt. 
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk régebben az avi vs xp volt nálam nyerő.
), elindítottam egy avi-t és csúnyán explorer.exe hibával elszállt. Ha belementem a mappába, ha megnyitottam egy fájlt. Amint nem nyúltam hozzá, minden jó volt.