Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
FireShadow #34776 üzenetére
Elsőként próbáld ki az ssd-t A kicsi fájlok olvasása nagyságrendel gyorsabb mint a hdd-nél. Így a rendszer töltése sokat javul. Persze, ha sok pénted marad így, karácsony után, csak tessék
üdv, föccer
-
Kicker
őstag
válasz
FireShadow #34645 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy ide vinyot használatam, kikapcsoltam a gépet, lehúztam, és utána kb 1 órát vizsgálta magát, 3 szor újraindult, miután rájött, hogy nem kell keresni ami nincs.
Ma reggel pedig szintén megszivatott, telepítés közben kékhalál, majd újraindukás, és most kb 2 órája javítja a hdd-t...
mod:
Win 7-re nincs xp pack? -
válasz
FireShadow #34653 üzenetére
Hát nem tudom hogy lehet-e hardveres hiba. De nincs kizárva.
Új winnél ha nem jelentkezik, akkor nincs hardver hiba. Legközelebb majd lenyomoda gépet és úgy húzod le.
Sata-s vinyót ne vegyük, főlag ha 2-es, mert az támogatja a hot-swap funkciót.
Hát úgy hűtőt cserélni, csak gratulálni tudok.(#34654) Bozsó22:Power iso, vagy nero-val is kitudod írni. Vagy img burn.
Valamelyik közül csak sikerül kiírni. -
Morden24
nagyúr
válasz
FireShadow #23957 üzenetére
Futni fog rajta, de biztosan nem lesz gyorsabb, mint az XP.
Egymagos processzorral és 1Gb ram alatt maximum az XP teljesítményét fogja hozni. Ellenben appok alatt veszíthetsz teljesítményt.
Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged