Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, beírom a kérdésem ide is. Kaptam egy notebookot, hogy telepítsem újra. Nomármost, ez egy Toshiba L30-10N típusú gép, Intel Celeron M 1,86 GHz, 1 GB RAM, a Vista élményindex-mérője 2,3-at tesz rá. (Igen... Vista van rajta jelenleg.)
Szóval nem tudom, szerintetek erre mit telepítsek, XP-t vagy Windows 7-et? Tudom, hogy az XP kora lassan (?) lejár, de nem tudom, a W7 tudna-e olyan gyorsan futni (és futtatni) ezen mondjuk egy erősen visszavett látvánnyal, mint az kikapcsolt látványelemekkel? (A különféle úsztatásokat és áttűnéseket ki szoktam kapcsolni, úgy gyorsabbnak hat a legtöbb rendszer.) Én a saját 2,8-as P4-emen, 1 GB RAM-mal még XP-t használok.
Szerintem semmi extrára nem használták a gépet, Sims2-t meg AoE3-at látok rajta, meg Office.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest