Hirdetés
- Projektor topic
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Hardverfogócska a kertben
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Aktív témák
-
-KP-
veterán
Tegnap raktam fel windows 7 64bit professionalt. Angol változatot. így elsőre azt mondom, tetszik, nem volt gond semmivel, hamar és sallangmentesen felment minden.
Kérdésem az lenne mit érdemes kilőni/belőni hogy jól szakítson a szekér? Ha valakai leírná, vagy tudna linkelni hozzászólást korábbról azt megköszönném. Egyenlőre az UAC-ot lőttem ki mert idegesített, máshoz nem nyúltam.
Van egy problémám is. A dokumentumok könyvtáram szeretném átrakni az f:\dokumentumok helyre. A dokumentumok tulajdonságánál szépen leszedtem az alapértelmezett könyvtárakat, és megadtam csak az f:\dokumentumokat. Ha rábökök, hogy dokumentumok simán előhozza a win7 azt ahelyet, de van egy halom program, ami ennek ellenére is, simán a c:\users\felhasználónevem\documents mappából keres dolgokat, vagy oda írkálja a dolgait. Kérdés, hogy mit kellene még beállítani? Keresgéltem registry-be de nem találtam meg.
Előre is kösz!
Üdv!
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest