Hirdetés
Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje a KMPlayert használom, de felmerült pár probléma. Win 7-nél meg lehet valahogy oldani, hogy alapértelmezett program legyen? Mert engem csöppet zavar, hogy pl. egy MP3-akkal teli mappában "Az összes lejátszása"-ra nyomok, akkor a Media Player nyílik meg, amikor az MP3 formátumot a kmplayer nyitja meg. A másik ilyen a multimédiás billentyűzet gombjai. Meg tudtam oldani, hogy ne a Media Playert irányítsák, viszont csak akkor működik, ha a KMPlayer van előtérben. Így pedig elég gagyi.
A gond az, hogy nem találtam ennél dizájnosabb programot. Ha nem cseszték volna el ennyire a Media Player 12 kinézetét, akkor azt használnám...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Byintek Love U14 Projektor
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs