Hirdetés

Aktív témák

• mutyi

senior tag

Elég öszetett problémám van.
    Van egy asus netbook,amin egy Windows xp fut, viszont fel van téve rá egy novell client for windows is.
    A bios is le van jelszavazva,ráadásul olyan fura,mert hiába tudom a felhasználói bios pass-t és hiába enged be a bios-ba,minden helyen azt írja ki, hogy csak megtekinteni tudom,de állítani semmit nem enged. Fel akartam telepíteni az xp mellé egy másik oprendszert,hogy azt tudja használni a haverom. Így viszont nem lehet,mert nem tud bootolni cd-ről,mert mindig az xp töltődik be.
    No kivettem winyót,betettem az asztali gépembe és ott tettem a D partícióra egy windows 7-es rendszert.Szépen felment a win 7 majd a végén visszatettem a netbookba és szépen elindítottam. Boot után kiválasztom hogy a windows 7 induljon el de utána egy pillanatra beugrik egy kék ablak és máris újraindul. Elindítottam úgy is hogy javítsa ki a hibákat, dolgozott a windows 7 vagy 30 percig majd a végén kiírta hogy nem tudta a hibát megoldani. Itt tartok most.
    Mit lehetne tenni hogy az új hardverekkel is bebootoljon a rendszer?
    Elvileg a Windows 7 már elég intellingens és attól hogy másik hardveren tettem fel a rendszert még fel kellene tudnia állni nem?
    Ötleteket várok.

Aktív témák