- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Projektor topic
- Tuning kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Vettem egy médialejátszót és szeretném hálóba kötni egy laptoppal. A rendszer win 7 32bit. Tudna nekem ebben valaki segiteni? Nagyon nem boldogulok vele. Azt hittem a XXI században ez már csak annyi meló hogy összedugom azt megy de valamiért nem. Van amikor felismeri de egyszer nyilvános hálózat, aztán meg más, utána meg azonositatlan hálózat. Ha véletlenül rendesen felismeri akkkor meg böngésznék a fájlok között lejátszón át, erre meg azt irja hogy nincs jogosultság, csak a C meghajtó User mappájába, ha éppen egyáltalán felismer bármit is. Aztán meg egyszer Homegroup, utána meg Workgroup,...na mindegy egy a lényeg, hogy kellene nekem akár egy jó részletes link ha ismer valaki ilyet.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Foxpost
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest