Hirdetés
Aktív témák
-
Cholard
tag
Hali mindenkinek!
Két kérdésem van, bár az első nem feltétlenül csak ide való, de máshol nem kaptam rá választ (se):
-64-bites win7 alatt fagy az opera 10.61, szinte csak akkor, ha mail felugró ablak értesítés jelenik meg, vagy azt követően, vagy, ha a háttérben ellenőrzi az RSS vagy mail fiókokat. Más progi esetén nincs gond, de a korábbi telepítésemnél nem jeletkezett ilyen probléma (másik telepítőt használtam, ugynazzal a jogtiszta kóddal)
- a másik kérdésem, hogy a laptopomon 32bites win7 van, és a netmeter minialkalmazást használom. szerinte szinte mindig van kb 2-3 kb/s-os forgalmam. Mi a jófene turkál a nethez állandóan? A nejem gépé ugyanez a rendszer csak wlannal nem jelez semmit sem. már minden progit kilóttem amit csak engedett, de mégis fel-fellép valami. Hogyan lehetne ezt megnézni? Vagy valamelyik szolgáltatás? (a frissítéseket ellenőrző modulokat is mint pl. a java letiltottam, szal...)
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- iPad topik
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest