Hirdetés
Aktív témák
-
TomPoe
tag
Még egy valami: telepítésnél volt egy olyan probléma, ami gyakorlatilag minden egyes telepítésnél előjöhet és nem mondhatnám, hogy ki vagyok vele békülve. Egy HDTV-t használok monitornak és amikor a telepítő végez mindennel és a számítógép nevét kéne beállítani, akkor átvált másmilyen felbontásra és/vagy frissítési frekvenciára és azt írja ki a kijelző, hogy nem támogatott felbontás, vagy valami hasonlót, a lényeg hogy nem jelenik meg semmi a képernyőn és így "kissé" nehézkes ugye beállítani a dolgokat, ha nem látom, hogy mit csinálok. Vagyis elkezdtem össze-vissza kattintgatni és kb. ennek köszönhetem, hogy tudom egyáltalán használni a rendszert. A kérdésem az lenne, hogy mégis milyen felbontásra és frissítési frekvenciára áll be ilyenkor a gép, hogy ennyire nem képes megjeleníteni a kijelző? 1024x768, 60hz-en megy pl. (a telepítés nagy része is ezen a felbontáson zajlik tudtommal).
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest