Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA app beállítások?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Aktív témák
-
walakii
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne a számítógép (win 7 ultimate edition x64 ha minden igaz) nem kapcsol ki magától, vagyis rámegyek leállítás, winyó meg videókari leáll, de a ventik meg a led világít/pörögnek rajta/benne. És csak úgy tudom lekapcsolni a gépet ha lenyomom a főkapcsolót
. 2 winyó van benne a másik egy 80 gigás (amin a win 7 van 750 GB-s) azon Xp sp2 van, és semmi probléma sincs vele. Tudom hogy sok helyen probléma, mert olvastam de azok meg mind lezárt topikok. És a másik nagy windowsos témában több mint 66 ezer hozzászólás az picit sok lenne átolvasni. Légyszives segítsetek mert nagyon nem jó ez így+a gépnek sem tehet vmi marha jó dolgot a folytonos főkapcsoló lenyomogatása
Előre is kösz szépen
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. 2 winyó van benne a másik egy 80 gigás (amin a win 7 van 750 GB-s) azon Xp sp2 van, és semmi probléma sincs vele. Tudom hogy sok helyen probléma, mert olvastam de azok meg mind lezárt topikok. És a másik nagy windowsos témában több mint 66 ezer hozzászólás az picit sok lenne átolvasni. Légyszives segítsetek mert nagyon nem jó ez így+a gépnek sem tehet vmi marha jó dolgot a folytonos főkapcsoló lenyomogatása